Világrekord! E héttagú baráti társaságnak már 100 nyelvvizsgája van!

Szponzorált tartalom

Gaál Ottó huszonhét nyelvből tett sikeres vizsgát, s tapasztalatait összegyűjtve, több mint egy tucat nyelvre megírta eredményes tananyagait. A csapat az ő könyveit használta.

Hihetetlen? Íme a lista:

2016-ban módszerével készült program elnyerte az Év Honlapja címet, mint a legjobb online nyelvoktató program.

2016-ban Gaál Ottó módszerével készült e-learning elnyerte az Év Honlapja címet. (Fotó: Gaál Ottó)

Sokan küzdenek használható idegennyelv-ismeret vagy egy nyelvvizsga megszerzéséért. Két év múlva már egyetemre, főiskolára sem lehet jelentkezni középfokú nyelvvizsga nélkül, vagyis nagy a tét.

A diplomájukra – nyelvvizsga hiányában – kilencvenezren (!) várnak.

A Kreatív Nyelvtanulási Módszer bizonyult eddig a leghatékonyabbnak a megoldás felé vezető úton.

A csapat legfiatalabb tagja érettségi előtt már 10 nyelvből vizsgázott, s ebből csak kettőt tanult az iskolában.

E héttagú baráti társaságnak már 100 nyelvvizsgája van! (Fotó: Gaál Ottó)

Heten összeálltak, s elhatározták, hogy elérik összesen a száz nyelvvizsgát, világrekordot felállítva ezzel. Egy újabb magyar találmány elképesztő sikere.

Gaál Ottó 10 évig élt Nyugaton, összesen 60 országban járt, s 27 nyelvvizsgája tapasztalataiból merített tudása egyedi, egyetemen nem tanítják.

Sok tanítványa élete megváltozott, miután elültette bennük a nyelvek szeretetét.

Görbicz Anita négyszeres BL-győztes és Iváncsik Tamás hétszeres magyar bajnok is Gaál Ottó tananyagaiból tanul! (Fotó: Gaál Ottó)

Van például vegyészmérnök, aki egy napot sem dolgozott a szakmájában, s 6 nyelvvizsgával kiváló műszaki fordítóként keresi kenyerét.

Csapata másik tagja félénk gimnazista lányból sikeres bölcsész lett, huszonévesen egy budapesti nagykövetségen már államfők beszédeit fordítja.

A tananyag Nagy-Britanniából is megrendelhető (13 nyelv), az e-learning (10 nyelv) előfizethető: www.kreativnyelv.hu, www.e-kreativnyelv.hu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .