Vezetékes internet Angliában

Hogyan válasszunk szolgáltatót?

Tetszik vagy sem, az internet életünk egyre több területén válik nélkülözhetetlenné, legyen az munka, szórakozás, lazítás, vagy éppenséggel vásárlás, esetleg hivatalos ügyek intézése.

Net nélkül megáll az élet. Hogyan videócsevegünk szeretteinkkel? Hogyan szótárazunk, találunk oktatófilmet a kókuszhántásról, vagy azt a vicces videót az emberi hangon ordító kecskéről? És hogyan osztjuk meg mindezt azokkal, akik fontosak?

Ha víz és az áram már van a lakásban, legtöbbünk számára a vezetékes internet Angliában is a közvetkező fontos lépés, mert hát valljuk be, a mobil internet sajnos nem korlátlan (de még ha az is), nem elég stabil és gyors ahhoz, hogy minden online igényünket kielégítse.

Angliában számos internet szolgáltató van, de honnan tudhatjuk, hogy melyik válik be igazán?

Több szervezet is kutatja a témát (Ofcom, uSwitch, Broadband Genie stb.). Az ő dolguk szabályozni, ellenőrízni és statisztikákat készíteni az internet szolgáltatásról Angliában.

Évente összegzik a felméréseiket és külön díjakat osztanak. Hihetetlen, de a leggyorsabb és legstabilabb vezetékes internet szolgáltató díját évről évre ugyanaz a szolgáltató nyeri, a Virgin Média.

Hogyan lehet ez?

A British Telecom sok évvel ezelőtt lefektette rézszálas kábeleit az egész országban és ma minden egyes szolgáltató – Sky, BT, Talk Talk, Plusnet stb. – ezeken keresztül szolgáltatja a netet. Az egyetlen különc a Virgin Media, ő ugyanis saját kábelrendszert épített ki, új generációs optikai szálat használva.

Az eredmény önmagáért beszél. A Virgin a vetélytársai által kínált maximális netsebességnek közel háromszorosát képes biztosítani, stabilan. Hátrány – sajnos nem mindenki kaphat Virgint. Az újgenerációs kábelek még nem jutottak el az ország minden pontjába.

Válthatok Virginre? Hogyan? Mikor?

Könnyen, gyorsan és ami a legjobb, magyarul.

Online jelentkezési űrlap kitöltése itt: http://goo.gl/forms/3XoEnoA3QeJBVvIW2

Kapcsolat: Gál István – Virgin Média Üzletkötő


Angliai Kisokos

Exit mobile version