Vezetékes internet Angliában

Szponzorált tartalom

Hogyan válasszunk szolgáltatót?

Tetszik vagy sem, az internet életünk egyre több területén válik nélkülözhetetlenné, legyen az munka, szórakozás, lazítás, vagy éppenséggel vásárlás, esetleg hivatalos ügyek intézése.

Net nélkül megáll az élet. Hogyan videócsevegünk szeretteinkkel? Hogyan szótárazunk, találunk oktatófilmet a kókuszhántásról, vagy azt a vicces videót az emberi hangon ordító kecskéről? És hogyan osztjuk meg mindezt azokkal, akik fontosak?

Ha víz és az áram már van a lakásban, legtöbbünk számára a vezetékes internet Angliában is a közvetkező fontos lépés, mert hát valljuk be, a mobil internet sajnos nem korlátlan (de még ha az is), nem elég stabil és gyors ahhoz, hogy minden online igényünket kielégítse.

Angliában számos internet szolgáltató van, de honnan tudhatjuk, hogy melyik válik be igazán?

Több szervezet is kutatja a témát (Ofcom, uSwitch, Broadband Genie stb.). Az ő dolguk szabályozni, ellenőrízni és statisztikákat készíteni az internet szolgáltatásról Angliában.

Évente összegzik a felméréseiket és külön díjakat osztanak. Hihetetlen, de a leggyorsabb és legstabilabb vezetékes internet szolgáltató díját évről évre ugyanaz a szolgáltató nyeri, a Virgin Média.

Connect

Hogyan lehet ez?

logosA British Telecom sok évvel ezelőtt lefektette rézszálas kábeleit az egész országban és ma minden egyes szolgáltató – Sky, BT, Talk Talk, Plusnet stb. – ezeken keresztül szolgáltatja a netet. Az egyetlen különc a Virgin Media, ő ugyanis saját kábelrendszert épített ki, új generációs optikai szálat használva.

Az eredmény önmagáért beszél. A Virgin a vetélytársai által kínált maximális netsebességnek közel háromszorosát képes biztosítani, stabilan. Hátrány – sajnos nem mindenki kaphat Virgint. Az újgenerációs kábelek még nem jutottak el az ország minden pontjába.

Válthatok Virginre? Hogyan? Mikor?

Könnyen, gyorsan és ami a legjobb, magyarul.

Online jelentkezési űrlap kitöltése itt: http://goo.gl/forms/3XoEnoA3QeJBVvIW2

Vezetékes internet Angliában 1

Kapcsolat: Gál István – Virgin Média Üzletkötő


About Rita 145 Articles
Az Angliai Kisokos alapítója és tulajdonosa vagyok. 7 évig szívtuk a ködös Albion párás levegőjét a fiaimmal, - ahol ez idő alatt számtalan életreszóló kalandban volt részünk - mielőtt érzékeny búcsút vettünk tőle, és közelebb költöztünk szeretett szülőföldünkhöz. Kevés szabadidőmben legszívesebben a konyhában alkotok, az édesszájú családom legnagyobb örömére.