Városi legendák helyett: Brit-Magyar Üzleti Konferencia

Brit-Magyar Üzleti Konferencia – London Gatwick Hilton – 2019. március 30

Vállalkozóként folyamatos kihívások elé nézünk, ami nem meglepő, ezt választottuk, amikor a saját lábunkra álltunk.

Egy idegen országban, teljesen más üzleti környezetben szocializálódva még a legrutinosabb magyar vállalkozó is elbizonytalanodhat akár a nyelvi nehézségek, akár a helyi jogszabályok, adózási rendszerek, üzleti magatartás ismeretének hiánya miatt.

Mindennek a tetejébe pedig még a Brexit és az akörüli bizonytalanság is ott van, ami kisebb-nagyobb mértékben minden Angliában élő magyar figyelmét leköti.

Gyakran gond, ha nincsen kihez fordulni szakmai tanácsért. A legjobbak is bajba kerülhetnek, ha a szomszéd, kolléga, barát vagy rokon tanácsait fogadják meg üzleti döntéseikben, mert nincsen szakember, akit felkereshetnének.

Hogyan vértezhetjük fel magunkat mégis? Tudással és jó szakmai kapcsolatokkal!

Ezért hoztuk létre a Brit-Magyar Üzleti Konferenciát, hogy segítsük az Angliában vállalkozókat vagy vállalkozni vágyókat.

Úgy gondoltuk, fontos, hogy legyen egy olyan találkozó, ami segíti a brit-magyar vállalkozókat abban, hogy cégük eredményes és profitábilis legyen.

Ehhez szakterületükön több éve sikeresen működő szakembereket és előadókat hívtunk meg, hogy tapasztalataikkal és tudásukkal segítsék Önt is.

Célunk az is, hogy egy olyan üzleti közösséget alakítsunk ki, ahol a magyar vállalkozók egymással is tartani tudják a kapcsolatot, és a konferencia a jövőben is megrendezésre kerülhessen újabb és újabb témákban.

Jöjjön el Ön is, hogy ne városi legendákra építse a vállalkozását, hanem tényekre!

Értesüljön időben a Brexit utáni fontos tudnivalókról, az új adóév szabályairól és arról, hogy ezekben az izgalmas időkben hogyan viheti sikerre a vállakozását.

Hilton London Gatwick Airport
Mit kap, ha eljön?
  • Tényeket a legendák helyett: A konferencián 7 szakember tart előadást könyvelési, jogi, marketing, nyelvi és pénzügyi területen magyar nyelven.
  • Kapcsolatépítési lehetőségeket: Nem csak az előadókkal, de más vállalkozókkal is építhet kapcsolatot, saját vállalkozásának szóróanyagait, névjegykártyáját lehetősége lesz megosztani a jelenlévőkkel.
  • Eszközöket: nem csak a száraz, bürokratikus tényekkel akarjuk bombázni, hanem valós eszközöket adni, amivel sikeresebbé teheti a vállalkozását, akár marketing, nyelvi vagy pénzügyi segítségre van szüksége.
  • Teljes ellátást: A jegyár emellett ebédet is tartalmaz a Hilton éttermében, valamint a szünetekben kávé, üdítő és snackbár vár mindenkit.

Várunk mindenkit szeretettel 2019. március 30-án a Hilton London Gatwick konferenciatermében.

További részletek és jegyvásárlás a www.uzletiforum.co.uk oldalon.

Szabó Éva szervező

Hilton London Gatwick Airport

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .