Valentin-napi útmutató

 TransferWise
Ha Valentin nap, akkor még egy tökéletes ok a vásárlási lázra. Épp egy napja hangzott el a számból a következő mondat fizetést követően a kasszánál egy jó pár fonttal könnyebben: “Nem baj, Valentin nap is csak egyszer van egy évben…”.

Egy igazi boltkórosnak azonban mindig lesz miért bemennie a boltba. Most viszont végre itt egy ünnep, ami elég jó kifogás ahhoz, hogy még magammal is elhitethessem. Hisz muszáj valami szépet venni az imádott másik felünknek vagy éppen magunknak az imádott másik felünkért…
Persze a Valentin nap előnyei nem csak pároknak kedveznek. Szingli vagy? Használd ki a szerelem ünnepével járó leárazásokat és foszd ki az üzleteket csak azért mert megteheted!

Ha ennyi még nem lett volna elég az induláshoz, íme egy kis Valentin-napi útmutató a legjobb fogásokból.

A tökéletes lábbeli

JustFab £42.95

Csak nem rég hallottam a JustFab nevű weboldalról egy hirdetésben, amiről olvastam azóta vegyesen jót és rosszat is. Amit leszűrtem ezekből az annyi lenne, hogy a termékeik megbízhatók, azonban érdemes utána olvasni az oldal szabályainak rendelés előtt. Az ok pedig, amiért egyáltalán szóba hoztam őket az ez a csoda lenne. Formája miatt a vastagabb bokával, lábszárral rendelkezők is bátran viselhetik. Nincs kötözött sonka, csak született istennő. Randira, buliba, de ajándékként is tökéletes választás.

Jelszó: 50% off sale

River Island £38 £12
River Island £38 £12

Ha még nem találtad meg a tökéletes ajándékot vagy még vissza van a randiszerkó kiválasztása és a szekrényedben sincs egyetlen gönc sem, élet-halál kérdése lehet kihagyni a legjobb ajánlatokat.

Mert a szépítő alvás önmagában nem mindig elég…

Valentin nap London
Boots £38 £25

Személy szerint a fél életemet is képes lennék eltölteni egy drogériában. Az a típus vagyok, aki mindent végigpróbál, megszagolgat és természetesen minden termék hátoldalán lévő csodatévő hatásra ígérkező szöveget is egy az egyben bekajálok.

Azt mondják, ha hiszel, az már fél siker. A kedvező árak és az előre összeállított ajándékcsomagok miatt pedig különösképp érdemes figyelmet szentelni ezeknek az üzleteknek. A randi sminket, de még szíved választottjának ajándékát is kipipálhatod egyúttal.

Dupla élvezet fél áron

Primark £12
Primark £12

Hogy mi nők miért szeretünk annyit költeni szexi fehérneműkre, még akkor is, mikor azt rajtunk más nem is láthatja, arra nincs válasz. De talán ez a legjövedelmezőbb káros betegségünk, amit a férfiak sem bánhatnak. Dupla élvezet fél áron, hisz ajándék lehet magadnak, de egyszerre a párodnak. A többiről pedig nem is szükséges szót ejteni.

Mikor a szerelem szó szerint a felhők fölé emel

Romantikus Valentin nap
The View from The Shard

A randihely kiválasztása komoly feladatot jelenthet, főleg ha valami extra különlegesre tervezel. Mióta csak hallottam róla, nagy álmom egy romantikus vacsora a Shard tetején, mely London legmagasabb pontja. A lenyűgöző látvány, a nagy Ő, egy pohár pezsgő…

Kell ennél több? Ugyan az ára elég borsos, legalább egyszer mindenképp megéri rá beruházni. És mi lehetne jobb időpont Valentin napjánál?
Nézd meg a Virgin Experience Days oldalán található ajánlatot, miszerint egy három fogásos vacsora is jár a kilátás megtekintése mellé mindössze £109-ért az eredeti £157,90 helyett. Vagy nézd meg magadnak a The View from The Shard oldalát és tudj meg többet!

+1 Voucher Codes

Nemes, illetve romantikus célok ide vagy oda, minden pénztárcának van egy alja. Hogy most se kelljen nagyon mélyre nyúlni, a VoucherCodes Valentin-napi gyűjteményében érdemes lehet körülnézni és a cashback oldalakon.


 TransferWise

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .