Új szolgáltatás a bankgyilkos Wise (korábban TransferWise) ügyfeleinek

A Wise (korábban TransferWise) több pénznemű betéti kártyája és az ahhoz kapcsolt többpénznemű számla globális siker, az ügyfelek imádják. Az immár kétmilliárd fontos (2,2 milliárd eurós) ügyfélvagyont kezelő Wise júniustól új funkciókkal bővíti a meglévő szolgáltatását.

A globális technológiai vállalat évek óta könnyíti meg és teszi olcsóvá a nemzetközi pénzküldést. A pénzváltás és az olcsó pénzküldés szép új világában úttörőnek számító Wise (korábban TransferWise) hihetetlen ütemben fejlődik.

Pénzküldés határok nélkül

Korábban létrehozták már a határok nélküli bankszámlát, mely egy speciális bankszámla a hozzá tartozó MasterCard típusú bankkártyával. Ezen az elektronikus folyószámlán 50 különböző valutában tárolhatjuk a pénzünket, bármikor másodpercek leforgása alatt átválthatjuk valós (deviza közép) árfolyamon. Ha szükség van rá, aznapi vagy azonnali átutalást kezdeményezhetünk – alacsony szolgáltatási díj ellenében – néhány kattintással a számítógépünk vagy a mobiltelefonunk segítségével.

Új mérföldkő

A fintech szolgáltató büszke rá, hogy ügyfeleinek számláján jelenleg több mint 2 milliárd font van. Az új szolgáltatás bevezetését ennek a mérföldkőnek az eléréséhez kötötték.

Jelenleg 170 ország több mint 50 különböző különböző valutájában lehet pénzt küldeni a Wise segítségével, rendkívül alacsony díj ellenében. A 0,4-0,7% szolgáltatási díj lényegesen kevesebb, mintha egy hagyományos bankon keresztül utalnánk pénzt külföldre. Nem beszélve arról, hogy ez utóbbi nemcsak hogy drága, de bonyolult és meglehetősen időigényes is. Állításuk szerint náluk nincs helye a gátlástalan banki pluszköltségeknek és alattomos rejtett díjakat sem alkalmaznak.

A fenti számok mellett érdemes még megemlíteni az ügyfeleik számát is: Jelenleg több mint 7 millió ember veszi igénybe rendszeresen a Wise pénzügyi szolgáltatásait, és ez a szám napról napra nő.

Növeli a bizalmat és az elérhetőséget, hogy a világ számos pontján van irodájuk, így Budapesten is. Az, hogy ennyi ember bízik bennük hosszú évek óta, köszönhető többek között a barátságos és ügyfélközpontú kiszolgálásnak.

Kinek ajánlott a Wise (korábban TransferWise) használata?

Röviden összefoglalva, mindazoknak ajánlott használni a Wise szolgáltatásait, akik gyakran utaznak külföldre, gyakran váltanak pénzt más valutára, befektetnek más devizában, más valutában kapják a fizetést, a külföldön élő rokonokat rendszeres pénzösszeggel támogatják, vagy éppen ők maguk várnak pénzküldést külföldről. Számos egyéb élethelyzetben hasznos lehet egy Wise számla, de nézzük az újdonságot:

Pénzátutalás külföldre bankszámla nélkül

Mostantól a Wise ügyfelek mindössze egy mobiltelefonszám megadásával küldhetnek pénzt egymásnak a lehető legjobb árfolyamon. Bármikor, amikor csak pénzt kell utalnod, de nincsenek kéznél a banki adatok, csak egy telefonszámod van, semmi gond. A Wise ügyfeleként azonnali átutalást indíthatsz a legjobb árfolyamon hagyományos bankszámla nélkül is.

Azok az ügyfelek, akik aktiválják az új funkciót, a telefonjuk névjegyzékével szinkronizálva megtalálhatják a barátaikat és családtagjaikat és néhány kattintással elküldhetik számukra a szükséges pénzösszegeket. Annak érdekében, hogy elkerüljük a rossz címzettnek történő pénzutalást, a Wise alkalmazás minden tranzakciónál mutatja a címzett nevét és profilképét.

Amennyiben a pénzküldés ugyanazon valutanemek között zajlik és az átváltási költség elkerülhető, akkor a szolgáltatás teljesen ingyenes lesz. Ha két különböző valuta között történik pénzmozgás, a Wise a mindenkori deviza középárfolyamot használja a pénzváltáshoz.

Ha a felhasználó olyan pénznemben kapott pénzt, amellyel addig nem rendelkezett, a Wise alkalmazás automatikusan létrehozza számára a számlát az adott devizában. A címzett eldöntheti, hogy átváltja-e, és ha igen, mikor a kapott pénzösszeget. Ha úgy dönt, hogy nem használja fel azonnal, tárolhatja a havidíj-mentes Wise (korábban TransferWise) számlán mindaddig, amíg csak szüksége nem lesz rá.

Jól hangzik? Kattints ide, és regisztrálj ingyenes Wise fiókot magyarul, pár kattintással: Regisztráció

About Rita 145 Articles
Az Angliai Kisokos alapítója és tulajdonosa vagyok. 7 évig szívtuk a ködös Albion párás levegőjét a fiaimmal, - ahol ez idő alatt számtalan életreszóló kalandban volt részünk - mielőtt érzékeny búcsút vettünk tőle, és közelebb költöztünk szeretett szülőföldünkhöz. Kevés szabadidőmben legszívesebben a konyhában alkotok, az édesszájú családom legnagyobb örömére.

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .