Apple eladási rekord született

 TransferWise

Az elmúlt hétvégén megdöntve minden idők legnagyobb rekordját, újabb Apple eladási rekord született. Több mint 13 millió darab Iphone 6s és Iphone 6s Plus készüléket értékesítettek péntektől vasárnapig, azaz egyetlen hétvége alatt.

Az új Iphone 6s és Iphone 6s Plus készülék megjelenése felülmúlta az elemzői várakozásokat és minden eddigi nyitó hétvégés Iphone eladási számot megdöntve új Apple eladási rekord született.

2013-ban az Iphone 5s és 5c készülékekből 9 millió darabot tudtak eladni a nyitó hétvégén, míg 2014-ben az Iphone 6 és 6 Plus modellből 10 millió fogyott el szintén az első értékesítési hétvégén.

Az új Apple modell az Egyesült Királyságban a múlt pénteken került először forgalomba. A lelkes Iphone rajongók már hétfő este óta a londoni Covent Garden-i Apple Store előtt sátoroztak, hogy az elsők között kaparinthassák meg a legújabb Iphone-t.

Az Apple bejelentette, hogy október 9-én 40 további országban kezdik meg az új készülék értékesítését, többek között Magyarországon is.

 TransferWise

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .