Új Apple eladási rekord született!

 TransferWise
Az elmúlt hétvégén az Apple megdöntötte minden idők legnagyobb rekordját: Több mint 13 millió darab Iphone 6s és Iphone 6s Plus készüléket értékesítettek péntektől vasárnapig, azaz egyetlen hétvége alatt.

2013-ban az Iphone 5s és 5c készülékekből 9 millió darabot tudtak eladni a nyitó hétvégén, míg 2014-ben az Iphone 6 és 6 Plus modellből 10 millió fogyott el szintén az első értékesítési hétvégén.

Az új Iphone 6s és Iphone 6s Plus készülék megjelenése felülmúlta az elemzői várakozásokat és minden eddigi nyitó hétvégés Iphone eladási számot megdöntve új Apple eladási rekord született.

Az új Apple modell az Egyesült Királyságban a múlt pénteken került először forgalomba, a lelkes Iphone rajongók már hétfő este óta a londoni Covent Garden-i Apple Store előtt sátoroztak,hogy az elsők között kaparinthassák meg a legújabb Iphone-t.

Az Apple bejelentette, hogy október 9-én 40 további országban kezdik meg az új készülék értékesítését, többek között Magyarországon is.


Rita Somlai
About Rita 138 Articles
Az Angliai Kisokos alapítója és tulajdonosa vagyok. 7 évig éltem a ködös Albionban a családommal, jelenleg teljesen helyfüggetlen életet élek és élvezem minden pillanatát.