TransferWise: 5 ok, amiért imádni fogod

 KONYV

A kemény munkával megkeresett – a mi esetünkben fontjaid – hazautalásakor a legtöbb bank (nincs rá jobb szó) lehúz. Apró betűk, rejtett díjak, vacak átváltási árfolyamok: össze sem tudjuk számolni mennyi olyan költséged van, amitől sokkal kevesebb a pénzed, mire hazaér. Szerintünk ne a bankokat használd, hanem a TransferWise-t. Gyorsan el is mondjuk miért fogod imádni.

TransferWise: oké, de mi ez?

Egyetlen mondattal mondjuk el, mert ennyire egyszerű: a TransferWise egy fapados nemzetközi devizaátutalással foglalkozó cég. És fogod használni. Elmondunk neked 5 indokot, hogy miért.

8

 TransferWise

Nem véletlenül írtuk le a nyolcas számot: a TransferWise 8-szor olyan olcsó, mint egy olyan átlagos bank amin keresztül tudsz pénzt küldeni másik országba.

KIEMELT HIRDETÉSEK

Hirdess itt!

Ez azért van, mert a legtöbb bank azt mondja neked, hogy

  • az ő átváltásuk szuper,
  • vagy alacsony költségeket hirdet,
  • netán azt állítja, hogy nála vannak a legjobb számlavezetési díjak.

Aztán mindig ott egy kicsi csillag, és az apróbetű, amiből hülye feltételek jönnek. A TransferWise-nál ilyen nincs. Tényleg olcsó. Biztonságos. És gyors.

Rövidebb út

Ha szeretnénk viccesek lenni azt mondanánk, hogy a TransferWise feltalálta az egyenest: azt, hogy a kettő pont között a legrövidebb út ez, ezért a lehető legegyszerűbben küldi a pénzedet országok közt.

Befizeted a saját bankszámládra a saját pénznemedben. Mondjuk 500 fontot.

A megbízás megadása után ingyen átutalod a TransferWise angol bankszámlájára,  majd a TransferWise ezt az 500 fontot  otthon a kedvezményezettnek a saját magyar bankszámlájáról fizeti ki.

Mindeközben a valós árfolyamot használja: mintha hazarepülnél, és odaadnád a kezébe.

Átláthatóság

Kettő kattintással látod az költséget: amikor ezt a cikket írjuk, akkor a TransferWise ezt ajánlja: ha befizetsz 500 000 HUF-ot Magyarországon egy angliai bankkártyára, akkor 1383 font 53 pennyt kap, akinek küldted.

Eközben azt is látod, hogy mennyi a garantált árfolyam, és azt is, hogy ez a tranzakció neked 4 467 forintodba került. Átlátható, és olcsó.

KIEMELT HIRDETÉSEK

Hirdess itt!

Elektronikus pénztárca / alkalmazás

Képzeld el, hogy a bank a zsebedben van: mert tényleg ott van.

Az utalásokat intézheted a telefonodon keresztül, egy alkalmazással. Apple Store-ból például 2 perc sem volt letölteni és máris rengeteget spóroltál.

Könnyű használni

Ha te is olyan vagy mint én, aki idegenkedik a bankok őrült felületrendszerétől akkor imádni fogod, hogy a TransferWise hihetetlen egyszerűen használható.

Ha már egyszer beregisztráltál, pár kattintással el tudod küldeni a pénzedet oda, ahova szeretnéd. (Sőt, ha akartad, akkor minden további nélkül elmenthetted az adataidat és akkor még azzal is időt tudtál megspórolni)

Persze a TransferWise-nak ennél sokkal több előnye van (gyors, pontos, biztonságos, és mindig tudod hol a pénzed) de szerintünk inkább kattints ide, és nézd meg, hogy neked miért érdemes használnod.


Felejtsd el a drága külföldi pénzküldést! Tudunk jobbat.

Hogyan szerezz a legjobb áron repülőjegyet? Megmutatjuk.

Szeretnéd elérni a legtöbb angliai magyart? Hirdess nálunk!

Rita Somlai
About Rita 127 Articles
Az Angliai Kisokos alapítója, főszerkesztője és kizárólagos tulajdonosa vagyok. Angliában élek 7 éve a családommal, így egész közelről van rálátásom az angliai életre. Korábban az értékesítés és a marketing minden elképzelhető területét és ranglétráját végig jártam, jelenleg az ott szerzett tapasztalataimat hasznosítom és folyamatosan képzem magam.

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..