Top 10 játék karácsonyra

 TransferWise

Nem tudod, hogy mit vegyél saját gyerkőceidnek, kis unokahúgodnak vagy örök gyerek barátodnak karácsonyra? Szerepeljen itt pár ajándékötlet, aminek minden gyerek és gyermeklelkű felnőtt biztosan örülni fog!

Frozen Sing-A-Long Elsa baba

Igen, a Frozen még mindig nagyon népszerű, és nemcsak a gyerekek körében. A babához járó mikrofonba Elsa vagy az énekes kedvű lurkók is énekelhetnek és zenghet a Let it go teljes hangerővel.

top 10 játék karácsonyra

Star Wars Millenium Falcon legó

Az év legjobban várt filmje a Star Wars, a hozzá kapcsolódó játékok mind top listásak, talán a legkúlabb ez a darab, ahol Han Solo híres hajóját építhetjük meg (bár a lézerkard is tökéletes ajándék lesz az ifjú jediknek).

top 10 játék karácsonyra 1

Beszélő Stuart, Minyon figura

Na persze nem hagyhatjuk ki az év másik filmszenzációját és az én nagy kedvenceimet, a Minyonokat sem, ez a változat kicsit többet tud, mint elődjei, bár egy plüss minyonhoz odabújni sem akármilyen élmény!

top 10 játék karácsonyra 3

Interaktív éneklő papagáj

A név sokat elárul, bizony ez egy éneklő, beszélő, táncoló madár, sőt, még a kérdésekre is válaszol a készítők szerint, tényleg intelligens, jobb, mint az igazi.

Toot-toot interaktív ház

Ez a ház is zenél és más egyéb effekteket is kiad a varázspontokon, Miss Nora babával, kutyával és kutyaházzal jár, a kisebb gyerekeket biztosan órákig leköti majd.

Pite az arcodba!

Modern kori társasjáték, ahol a lényeg a nevetésen van, egy kart kell meghúzni és elkerülni, hogy a karon lévő kéz a tejszínhabbal az arcodon landoljon, minden megúszott karhúzásért egy pont jár, a 25 pontot elérő nyer (azért a tejszínhabot szeretők sem panaszkodhatnak, ha nem nyernek végül).

ajándék ötletek karácsonyra

Kinetikus homok

Nekem is volt szerencsém kipróbálni az egyik nagy játék boltban és tényleg olyan, mint az igazi homok, tapintásra is; igazi tengerpartot és persze homokvárat varázsolhatunk vele a karácsonyfa alá.

3D-s Rajzkészlet

Akár a levegőbe is rajzolhatunk ezzel a 3D-s tollal és a hozzáadott UV fénnyel össze is kapcsolhatjuk őket, igen kreatív játék, főleg rajz imádóknak ajánlott.játék ötletek karácsonyra

Táblagép gyerekeknek

Már a gyerekek is gyakran tablet vagy okostelefon függők és ha nem szeretnénk, hogy állandóan a miénket kobozzák el, vehetünk nekik saját gyerek változatot is, amin a játékok mellett különféle oktató alkalmazások is szerepelnek, sőt a legtöbben videó és fényképező lehetőség is van.

Lebegő labda (hover ball)

A legújabb őrület lehet ez a csúszó plüsslabda, ami elemmel működik és bármilyen felületen (fa, szőnyeg, csempe) rúgható, kitűnő a téli hónapokra és még a berendezés is épségben marad mellette.

+1 ajándék ötlet:

Elektromos önegyensúlyozó scooter

top 10 játék karácsonyra 4Most kezd igazán divatos lenni a városi közlekedés legújabb fajtája, egyre többször találkozhatunk a városban sétálva két keréken guruló fiatalokkal; talán nem a legbiztonságosabb módszer, de ezzel biztosan magunkra vonjuk a figyelmet és még az egyensúly érzékünket is javíthatjuk vele!

Ezeket a játékokat bármelyik nagyobb játékboltban beszerezhetjük, mint a Hamleys, Toys R Us, The Entertainer vagy a Smyths Toys, de persze megrendelhetjük őket online is az amazon vagy az ebay oldalairól. Én inkább a személyes vásárlást javaslom, így mi magunk is megszemlélhetjük a legklasszabb játékokat és akár ki is próbálhatjuk őket.


  • Lehetne olcsóbb a külföldi pénzküldés? Szerintünk igen.
  • Hogyan foglalj a legjobb áron repülőjegyet? Megmutatjuk.
  • Facebook oldalunkat itt tudod követni:

 TransferWise
Enikő Blitzer
About Blitzer Enikő 54 Articles
Blitzer Enikő vagyok, kommunikáció-történelem szakon végeztem és több mint hat éve élek Londonban, ahova leginkább a kalandvágy és a pénzkeresési lehetőség vonzott. Azóta se bántam meg, hogy kijöttem, persze hiányzik Magyarország, a balatoni nyár, Anyukám főztje és a barátok, de az angolok udvariassága, hagyomány szeretete és a számtalan kultúrális program kárpótol kicsit. Imádok utazni és a munkámnak köszönhetően elég sok új helyet ismertem meg, ugyanis egy utazási irodában dolgozom. Emellett nagy sport és zenerajongó vagyok és persze írogatok is különféle oldalakon és blogon.