Szaklista bejegyzés, megjelenés szakmai listában

£60.00£120.00

Ahogy szinte minden európai országban, az Egyesült Királyságban is sok kitűnő magyar szakember él. Ha te is közéjük tartozol, de legalábbis örömmel szolgáltatsz angliai magyaroknak is, vedd igénybe szolgáltatásunkat, hirdess ott, ahol téged keresnek!

Törlés

Leírás

Szaklista bejegyzés, megjelenés szakmai listában

Ahogy szinte minden európai országban, az Egyesült Királyságban is sok kitűnő magyar szakember él. Ha te is közéjük tartozol, és/vagy örömmel szolgáltatsz angliai magyaroknak is, vedd igénybe szolgáltatásunkat, hirdess ott, ahol téged keresnek!

A szaklistáink több keresőszóra a Google első oldalán megtalálhatók, tehát könnyen rád találhatnak azok is, akik még bennünket sem ismernek, ismertek eddig.

Minden szakmából várunk érdeklődőket. A megrendeléskor csak azt kell eldöntened, hogy kiemelt bejegyzésként helyezzük el a hirdetésedet, vagy normál bejegyzésként.

Mennyi időre szól a hirdetés?

A megrendelés mindkét esetben 1 éves megjelenést biztosít az Angliai Kisokos oldalon, a szakmától függő szaklistában és kategóriákban.

Mit kapsz még a pénzedért?

A szaklista kiemelt figyelmet kap tőlünk, valamennyi közösségi oldalunkon gyakran megosztjuk, a közösségi csoportjainkban közleményként kiemeljük.

A szaklistákban szereplő vállalkozókat olvasói megkeresések esetén is kiajánljuk, és hirdetési lehetőséget biztosítunk a közösségi csoportjainkban.

Hogyan fog kinézni a bejegyzésed? 

Ide kattintva meg tudod nézni a fuvaros listánkat. Ez egy minta, ha te szépségipari szolgáltató vagy, természetesen másik szaklistába kerülsz.

Hogyan kerülhetsz be a szaklistába?

Görgess feljebb és válaszd ki a hozzádillő bejegyzés típust a legördülő menüből. Tedd a kosárba és küldd be hozzánk a megrendelést.

A megrendelés beérkezését követően 12 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot, majd egyeztetést követően 24 órán belül megjelenik a hirdetésed.

További információk

Típus

Normál bejegyzés (1 év), Kiemelt bejegyzés (1 év)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.