Reklámcikk

£50.00

Szeretnéd megismertetni a termékedet, szolgáltatásodat a potenciális célközönséggel? Reklámcikk megjelentetése az Angliai Kisokos honlapján és közösségi média csatornáin kedvező áron akár már másnapra!

Leírás

Szeretnéd megismertetni a termékedet, szolgáltatásodat a potenciális célközönséggel? Bevezetnéd a márkádat egy addig ismeretlen piacra? Segítünk, hogy gyorsabban eljusson a híred a lehetséges vevőkhöz! Reklámcikk megjelentetése az Angliai Kisokos oldalán akár már másnapra!

A reklámcikkben megmutathatod, hogy mivel foglalkozol és mit csinálsz másként, mint a konkurencia. Miért jobb a te terméked és miért válasszanak inkább téged a vásárlók? Mi volt az alapötlet, honnan indultál, mik a távolabbi tervek? Milyen egyedi szolgáltatásaid vannak? A PR-cikk tartalmazhatja a neked fontos kulcsszavakat, információkat, képeket, üzeneteket, elérhetőségeket, linkeket.

Minden reklámcikk megjelenés tartalmazza az Angliai Kisokos Facebook oldalán és egyéb közösségi média oldalán, valamint Facebook csoportjaiban történő egyszeri megosztást a nagyobb látogatottság érdekében.

A megrendelő által küldött reklámcikk az Angliai Kisokos főoldalán 7 napig kiemelt marad, ez idő letelte után a releváns kategóriákban elérhető, visszakereshető, nem kerül arhívumba. A karakterszámot nem korlátozzuk.

Egy mindenki számára közérthető, jól sikerült bemutatkozás segít a márka felépítésében, a szakértői státusz kialakításában és a bizalom elnyerésében. Bármely vállalkozásnak hasznára válik. Görgess feljebb, tedd a kosárba, és rendeld meg még ma!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.