Céges Facebook oldalak kezelése

£40.00

Levesszük a válladról ezt a nyűgös és időrabló feladatot és átvállaljuk a céges Facebook oldalad kezelését és teljeskörű menedzselését. Olyan értékes, releváns és kreatív tartalmat biztosítunk a követőidnek, amelyet örömmel osztanak meg az ismerőseikkel.

Leírás

Céges Facebook oldalak kezelése, közösségi média menedzsment

A Facebook napjaink egyik leglátogatottabb oldala a világon. Csak Magyarországon több mint 3 millió felhasználója van. Az, hogy a 21. századi vállalkozó jelen legyen-e üzleti oldalával a Facebookon ma már nem kérdés, inkább létkérdés.

Sokan lelkesen bele is vágnak, elkészítik a céges Facebook oldalukat, sőt egyszer-egyszer posztolnak is valamit, azonban ahogy lanyhul a lelkesedés, abbahagyják.

Ennek a leggyakoribb következménye, hogy az addig nehezen vagy drágán megszerzett közönségük kezd felszívódni, az oldal látogatottsága rohamosan csökken.

Mit tegyünk, hogy megtartsuk a nagyérdeműt, illetve hogy viszonylag rövid idő alatt olyan elkötelezett és aktív új követőket szerezzünk, akik nem fukarkodnak a megosztásokkal?

Kiszervezhetjük az üzleti Facebook oldalunk kezelését és az így felszabaduló időben foglalkozhatunk testhezállóbb feladatokkal is, vagy a családdal tölthetjük el az értékes időnket.

Levesszük a válladról ezt a nyűgös és időrabló feladatot és átvállaljuk a céges Facebook oldalad kezelését és teljeskörű menedzselését. Olyan értékes, releváns és kreatív tartalmat biztosítunk a követőidnek, amelyet örömmel osztanak meg az ismerőseikkel.

Az alapár az alábbiakat tartalmazza:
  • A vállalkozás alapinformációinak feltöltése, szerkesztése, frissítése
  • Az oldal típusának kiválasztása, beállítása
  • Menüpontok beállítása, bővítése
  • Heti 2 poszt megírása, posztolása 30 napon keresztül (8 poszt) – a korábban e-mailben egyeztetett stratégia alapján
  • A posztokhoz szükséges kreatívok beszerzése és feltöltése
  • A posztok népszerűsítése releváns csoportokban
  • Meglévő weboldal esetén forgalom/látogatottság növelés
  • Rendszeres egyeztetés e-mailben

Az alapszolgáltatás igény szerint tovább bővíthető keresőoptimalizált szövegírással, ügyfél kapcsolattartással és moderálással, hirdetési fiók kezeléssel, folyamatos optimalizálással, Facebook csoport létrehozással, további posztokkal és promócióval.

Segítsünk felpörgetni a Facebook oldaladat? Görgess feljebb az oldal tetejére, tedd a kosárba és rendeld meg a szolgáltatást. A megrendelés beérkezését követően 12 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.