Szerzőink többnyire nem profi újságírók, hanem lelkes önkéntesek, akik saját szabadidejüket feláldozva sokszor heti több órányi kutatás után írnak meg egy-egy cikket az Angliai Kisokos-nak. Te is szívesen írnál nekünk? Szívesen csatlakoznál a szerzőink táborához? Alkalmi és állandó munkára is várunk szeretettel!

Az Angliai Kisokos örömmel fogad írókat, bloggereket, szerzőket minden korosztályból.

Ne aggódj, ha új neked az írás – szükség esetén szívesen kijavítjuk a nyersanyagot vagy tanácsot adunk, hogyan lehetne belőle a lehető legjobbat kihozni.

Mivel még mindig gyerekcipőben járunk, nem tudunk fizetni az íróinknak, de mindig számíthatsz az ajánlásunkra, ha referenciára lesz szükséged Angliában vagy bárhol a világban. Ha nincs szükséged egy jó ajánlásra tőlünk, a minőségi és egyedi tartalomért cserébe ingyen elhelyezzük a blogodra vagy a honlapodra mutató linket az Angliai Kisokos honlap valamely releváns szövegében.

Írhatsz arról, ami igazán érdekel – legyen az angol vagy magyar gasztronómia, kultúra, politika, baba-mama, egészség-fitness, otthon-életmód, szépség-divat– mi támogatni és segíteni fogunk.

Elmesélheted az élettörténetedet, vagy írhatsz bevált technikákat, trükköket, ami másoknak is hasznos lehet, vagy bármit, ami megragadja az olvasóink figyelmét.

Készíthetsz interjút ismert vagy kevésbé ismert emberekkel, akik tanulságos történetükkel, tapasztalataikkal segíthetik az angliai magyarokat.

Szívesen veszünk minden, angliai jogszabály változásokkal kapcsolatos írást és az angliai élettel, angliai munkavállalással, angliai albérletekkel kapcsolatos élményt és jó vagy rossz tapasztalatot.

Az Angliai Kisokos fenntart minden jogot az eredeti írás egyediségének ellenőrzésére és amennyiben szükségesnek ítéljük azt, az átszerkesztésére.

Amit látni szeretnénk:

  • Cikk – minimum 300-500 szó, egyedi szövegezéssel már jó kiindulópont lehet – Word formátumban elmentve.
  • Kép – 1-2 releváns fotó szükséges minden cikkhez, ez kizárólag szabadon felhasználható lehet. Szükség esetén segítünk beszerezni.
  • Link – bármilyen fontosnak ítélt linket csatolhatsz a szöveg mellé.
  • Szerző – a lentiekhez hasonló szerző adatlap elkészítéséhez szükségünk lesz 2-3 bemutatkozó mondatra tőled és egy fotóra.

Hová küldheted?

Ha úgy érzed készen állsz az Angliai Kisokos honlapon a publikálásra, kérjük küldd el az imént felsoroltakat az alábbi email címre: info@angliaikisokos.com Az elérhetőségeidet ne felejtsd el átküldeni, hogy könnyebben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Várjuk szeretettel az írásaitokat!

Kik vagyunk mi? Kik szerkesztik az Angliai Kisokos oldalait? 

Magánemberek, akik fontosnak tartják azt, hogy a legjobb elméleti és gyakorlati tudásukat átadják az Angliában élő honfitársaiknak. Görgess lejjebb és olvasd el a bemutatkozónkat.

About Rita 145 Articles
Az Angliai Kisokos alapítója és tulajdonosa vagyok. 7 évig szívtuk a ködös Albion párás levegőjét a fiaimmal, - ahol ez idő alatt számtalan életreszóló kalandban volt részünk - mielőtt érzékeny búcsút vettünk tőle, és közelebb költöztünk szeretett szülőföldünkhöz. Kevés szabadidőmben legszívesebben a konyhában alkotok, az édesszájú családom legnagyobb örömére.
About Angliai Kisokos® 85 Articles
The author has not yet added any personal or biographical info to his author profile.
Enikő Blitzer
About Enikő 54 Articles
Enikő vagyok, kommunikáció-történelem szakon végeztem és több mint hat éve élek Londonban, ahova leginkább a kalandvágy és a pénzkeresési lehetőség vonzott. Azóta se bántam meg, hogy kijöttem, persze hiányzik Magyarország, a balatoni nyár, Anyukám főztje és a barátok, de az angolok udvariassága, hagyomány szeretete és a számtalan kultúrális program kárpótol kicsit. Imádok utazni és a munkámnak köszönhetően elég sok új helyet ismertem meg, ugyanis egy utazási irodában dolgozom. Emellett nagy sport és zenerajongó vagyok és persze írogatok is különféle oldalakon és blogon.
About Nagy Tünde Ilona 37 Articles
Nevem Nagy Tünde Ilona, angol - finn nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanár végzettségem van. Éltem már több országban, kis- és nagyvárosban, jelenleg Angliában élek. Férjem munkája miatt költöztünk ide 2014 nyarán. Van egy tizenéves éveiből már kinőtt fiam és egy lassan belenövő lányom. Nyelvtanítással foglalkozom hosszú évek óta, az emberi lélek rejtelmeinek jó ismerője vagyok, blogot írok. Szabadidőmben sokat olvasok, ismerkedem a világgal, szívesen főzök.
About Kercsó Dorottya 30 Articles
Magyar nyelv- és irodalom szakos tanárként végeztem az egyetemen, Skóciába 2015 szeptemberében a férjem tanulmányai miatt költöztünk. Jelenleg itt elsősorban a két gyerekemet nevelem, emellett heti rendszerességgel tartok foglalkozásokat az ovis korosztálynak. Skócia rengeteg meglepetést tartogatott, és tartogat ma is számunkra: nem csak egy idegen országba kerültünk, hanem azzal is szembesülnünk kellett, hogy amit a brit életről hallottunk-olvastunk, az erre az Skóciára igen gyakran nem érvényes. Noha feltett szándékunk a tanulmányi idő lejárta után visszaköltözni Magyarországra, napról-napra jobban szeretjük ezt az országot, és életünk legnagyobb kalandjának tartjuk az itt töltött éveket.
About Gebei-Tari Viktória 16 Articles
Gebei-Tari Viktória vagyok, 2012 szeptemberében költöztünk férjemmel Angliába. Online marketinggel foglalkozok, kislányunk születése óta azonban jelenleg csak részmunkaidőben otthonról. Nagyon szeretek utazni és minél több időt a családommal tölteni.
About Petró Petra 12 Articles
The author has not yet added any personal or biographical info to his author profile.
About Barnyák Mónika 11 Articles
Média szakemberként dolgoztam Magyarország legnagyobb kiadójánál sikeres magazinok kreativjaként. Egy éve költöztem Londonba, ahol saját vállalkozásba kezdtem. Monikamazing néven desszertezőt illetve pékséget indítottam be, amely a magyar hagyományos ízeket ötvözi a kontinentális cukrászattal.
About Szabó Kitti 8 Articles
2015. szeptember óta élek Angliában, Oxfordban a párommal. Az itt tartózkodásunk legfőbb célja a nyelvtanulás, valamint szeretnénk megismerni, bejárni Angliát. Szabadidőnk nagy része kirándulásokkal telik, ezen kívül rendszeresen járok futni, szeretem a kreatív dolgokat, legyen az rajzolás, vagy akár sütés-főzés, s kihasználva az online tanfolyamok lehetőségeit, igyekszem magamat folyamatosan képezni.
About Rucz Anikó 5 Articles
2011 decemberében gondoltam egy nagyot és elkezdtem életem egyik legtöbb kihívàsàval teli kalandjàt itt a ködös Albionban. Az időjàràst és az új ízeket azóta is szokom. Az utóbbit több, az előbbit kevesebb sikerrel. Imàdok utazni, új kultúràkat felfedezni, a mûvészetet, rajzolni, alkotni, szerelmese vagyok az antikoknak és a finom ételeknek. Vilàg életemben a kereskedelemben dolgoztam, majd hagyomànyt törve, itt végig jàrtam ismét azt a bizonyos "szamàr létràt" és most menedzseri teendőimet làtom el egy tisztító cégnél.
Viktor Gali
About G. Viktor 1 Article
The author has not yet added any personal or biographical info to his author profile.
Tibor Nagy
About Nagy Tibor 0 Articles
The author has not yet added any personal or biographical info to his author profile.
Balázs Csigi
About Cs.Balazs 0 Articles
Hét nyelven beszélő nyelvész és nyelvtanár. Feleségével, Marianával a Metaphor English alapítója. 8 éve foglalkozik nyelvekkel, hazai és nemzetközi nyelvoktatási magazinokban publikál. Jelenleg angolt tanít azoknak, akiknek az igényes és választékos nyelvtudás a célja.