Óriási januári leárazások, akciók Nagy-Britanniában

 TransferWise
A nagy karácsonyi vásárlási láz után általában visszaesik a boltok forgalma. Az angliai üzletek a januári leárazásokkal ezt próbálják orvosolni. Ebben az időszakban sokkal olcsóbban kaphatunk meg több mindent, a ruházati cikkektől az elektronikai kütyükig. Sőt, ha az idei nyaralásunkat szeretnénk bebiztosítani, most érdemes lépni, hiszen a legjobb akciók Nagy-Britanniában ilyenkor vannak az utazási irodáknál is.

Alig múlt el fekete péntek és a karácsonyi vásárlási láz, még valentin-nap előtt a boltok kirakatában a “Sale” felirat tűnik fel, így buzdítva mindenkit a további vásárlásra. A rutinosok már készülnek is erre az időszakra, mikor is gyakran akár 70%-os kedvezményt is találhatunk egyes termékeken.

Talán a legnagyobb leárazásokat a ruházati boltokban találjuk. Vehetünk GAP pulcsit 10 fontért, H&M téli kabátot 20 fontért vagy Nike cipőt 30 fontért, a normál áruk töredékéért. Persze azért legyünk óvatosak ezekkel az árukkal, hiszen előfordul, hogy hibásak vagy csak szimplán nem kellenek senkinek és ezért árulják őket ilyen olcsón.

Hatalmas leárazást találunk ilyenkor a legtöbb brit műszaki boltban is, mint az Argos vagy a Currys boltjaiban. Most az új mobilunkat is olcsóbban szerezhetjük be, hiszen a kezdőár mellett a havi előfizetési díjból is kaphatunk kedvezményeket a legtöbb angliai mobil szolgáltatónál.

Persze nem maradhatnak ki az akciókból az élelmiszerláncok sem. A Sainsbury’s, a Tesco vagy akár a Marks and Spencer is igyekszik túladni a karácsonykor nem értékesített árukon.

Ezek a nagy januári leárazások már Magyarországon is ismertek, de ami még talán inkább Angliára jellemző, az a nyaralások lefoglalásának hulláma. Január az egyik legforgalmasabb időszak az utazási irodáknál is. Ilyenkor vannak a legjobb csomagajánlatok, akciók Nagy-Britanniában. Szinte mindenki még az év elején akarja lefoglalni a valóban kedvezményes utakat nyárra, a húsvéti időszakra vagy egy késő téli, februári időpontra.

Sale feliratot találunk januárban a különféle légitársaságok és hotelek oldalain is. Érdemes végigböngészni ezeket már most, ha előre szeretnék megszervezni az idei nyaralásunkat és nem utolsósorban, ha kedvező áron szeretnénk repülni.

Mivel a kiárusítás már karácsony másnapján, azon a bizonyos Boxing Day-en kezdődött, érdemes minél hamarabb beszerezni a kinézett árukat, mielőtt a kínálat igencsak megcsappan.

Többek között ezeken az oldalakon is megtalálhatjuk az akcióban résztvevő boltokat és a honlapjukat: http://www.moneysavingexpert.com/deals/january-saleshttp://www.januarysale.org.uk/. Kellemes nézelődést és vásárlást kívánunk mindenkinek![metaslider id=8796]


 TransferWise
Enikő Blitzer
About Enikő 54 Articles
Enikő vagyok, kommunikáció-történelem szakon végeztem és több mint hat éve élek Londonban, ahova leginkább a kalandvágy és a pénzkeresési lehetőség vonzott. Azóta se bántam meg, hogy kijöttem, persze hiányzik Magyarország, a balatoni nyár, Anyukám főztje és a barátok, de az angolok udvariassága, hagyomány szeretete és a számtalan kultúrális program kárpótol kicsit. Imádok utazni és a munkámnak köszönhetően elég sok új helyet ismertem meg, ugyanis egy utazási irodában dolgozom. Emellett nagy sport és zenerajongó vagyok és persze írogatok is különféle oldalakon és blogon.