Önkéntes munka

Önkénteseket keresünk az Angliai Kisokos további szerkesztéséhez heti néhány órás, kötetlen időbeosztásban végezhető otthoni munkára.

Szeretettel látunk a csapatban ha szeretsz és tudsz írni, ha helyesen és választékosan fogalmazol, ha kreatív vagy, széles látókörű, ötletekkel teli és tudod, hogy mi kell az angliai magyaroknak!

Jelenleg a következő pozíciókba keresünk önkéntes munkatársakat:

önkéntes munka

  • Hírszerkesztő (brit és magyar közélet)
  • Életmód rovatszerkesztő (egészség és fitness, divat, otthon, utazás, esküvő)
  • Gasztro rovatszerkesztő (brit alapanyagok, angol konyha, receptötletek)
  • Kultúra rovatszerkesztő (film, zene, könyv, színház, tánc, események, látványosságok)
  • Sport rovatszerkesztő (sportesemények, sport klubok)

Az önkénteseinkkel hivatalos, az Egyesült Királyság területén elfogadott angol nyelvű, részletes megállapodást kötünk (Volunteer Agreement). Minden önkéntes munkatársunknak hivatalos angliai referenciát adunk szóban és írásban egyaránt.

Van heti néhány szabad órád? Szükséged van angliai/brit referenciára? Érdekel a felajánlott önkéntes munka? Várunk szeretettel a csapatban! Jelentkezz itt: info@angliaikisokos.com


  • Pénzt küldenél külföldre? Feltétlenül olvasd el ezt a bejegyzésünket.
  • Ha szeretnél a jövőben is hasonló hasznos információhoz hozzájutni, kérlek like-old a Facebook oldalunkat:

About Rita 145 Articles
Az Angliai Kisokos alapítója és tulajdonosa vagyok. 7 évig szívtuk a ködös Albion párás levegőjét a fiaimmal, - ahol ez idő alatt számtalan életreszóló kalandban volt részünk - mielőtt érzékeny búcsút vettünk tőle, és közelebb költöztünk szeretett szülőföldünkhöz. Kevés szabadidőmben legszívesebben a konyhában alkotok, az édesszájú családom legnagyobb örömére.

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .