Munkaerő-közvetítő ügynökség Londonban: Quadrant Recruitment

Szponzorált tartalom

Külföldön dolgozni nagyszerű lehetőség mindenki számára, ugyanakkor a minden szempontból megfelelő állás megtalálása Angliában sem mindig egyszerű. Létezik egy munkaerő-közvetítő ügynökség Londonban: Quadrant Recruitment. Ők azok, akik segítenek a tehetséges munkavállalóknak rátalálni a megfelelő állásokra a vendéglátásban.

“Ha összejövünk, az a kezdet,
ha összetartunk, az a haladás,
ha összefogunk, az a siker.” (Henry Ford)

Mottójuknak megfelelően a Quadrant Recruitment ügynökség elszántan igyekszik minden hozzájuk forduló cég és munkakereső ügyét sikerre vinni. Adam Vickers, cégalapító és ügyvezető igazgató üzletpolitikája: „Kéz a kézben dolgozunk azon, hogy valódi partneri viszonyt alakítsunk ki, hiszen a te sikered a mi sikerünk!”

Hosszú távú, erős és tartalmas, őszinteségen és méltóságon alapuló munkakapcsolatokra törekszenek, ez a sikerük kulcsa. Céljuk London elsőszámú ügynökségévé válni a minőségi szolgáltatásokat nyújtó vendéglátó ipari egységek számára.

Miért jó választás a Quadrant Recruitment munkaerő-közvetítő ügynökség?

Honlapjukon találjuk a választ: „Meghallgatunk, megértünk és rendelkezésedre állunk a hét minden napján, a nap 24 órájában.” Az ügynökség munkatársai minden munkavállalóra elegendő időt és figyelmet fordítanak annak érdekében, hogy megismerjék mind az emberi mind pedig a szakmai elvárásait.

London egyre bővülő vendéglátóipara számos munkalehetőséget kínál az elegáns szállodáktól kezdve, az apartmanházakon át az éttermekig. Céljuk, hogy a hozzájuk forduló munkavállalók és munkaadók sikeresen egymásra találjanak.

Partnereik, a munkát kínáló cégek: London legmeghatározóbb szállodái, éttermei

London a világ egyik legkedveltebb turisztikai célpontja. Vendéglátó ipara ezerszínű és a szolgáltatásai is világszínvonalúak. A Quadrant Recruitment ügynökség munkatársai tisztában vannak azzal, hogy ennek a méltán híres, minőségi vendéglátásnak a kulcsa a megfelelően képzett, lelkiismeretes munkaerő.

A takarító személyzet, a pincérek, a recepciósok, akik mind-mind segítőkészen, munkájuk iránti elhivatottsággal, pozitív attitűddel teszik a vendégek számára felejthetetlenné és zökkenőmentessé a londoni vendégeskedést.

Az elmúlt évek során az ügynökségnek sikerült egy olyan munkaerő adatbázist létrehoznia, amely messzemenően kielégíti a hozzájuk forduló cégek minden igényét, legyen szó állandó vagy alkalmi munkalehetőségekről.

Az ügynökség munkatársai magasan képzett, gyakorlattal rendelkező szakemberek, akik a munkaerő toborzásban jártasak. Képesek a cégek üzleti érdekeinek felmérésre, szakszerű tanácsokat tudnak adni a megfelelő munkavállaló kiválasztásával kapcsolatban, a fizetés és egyéb juttatások kedvező kialakításában, szakmai továbbképzések és a karrierépítés témakörében is.

Az állandó munkaerő kiválasztása minden cég életében meghatározó, fontos befektetés, ezért a Quadrant Recruitment ügynökség kiemelkedő figyelmet fordít ügyfelei ilyen irányú igényeinek kielégítésre.

A vendéglátóipar nagy kihívása az alkalmi munkaerő biztosítása. A Quadrant Recruitment ügynökség éppen ezért alapos szakmai felkészítésben részesíti azokat a munkavállalókat, akiket állományába regisztrál.

Biztosítják a munkaadókat arról, hogy a jelentkezők mind emberileg, mind szakmailag alkalmasak a minőségi munkavégzésre. Megbízható, leinformált, szakmailag jól képzett munkaerőt közvetítenek ki az alkalmi, beugrós vagy időszaki munkákra is.

A legjobb munkavállalók ügynöksége

Ha alkalmi vagy részmunkaidős állásra van valakinek szüksége Londonban, bátran keresse fel a Quadrant Recruitment ügynökséget. Számtalan, naprakész ajánlattal, testreszabott feladatkörrel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Amennyiben állandó munkát keres, vagy hosszútávon is a vendéglátásban tervez karriert építeni, a Quadrant Recruitment ügynökség professzionális megoldást kínál.

Ugyanakkor az ügynökség munkatársai nem csak Londonban, hanem a világ számos pontján gyakorolták már hivatásukat, így bízvást kijelenthetjük, hogy abszolút ismerik a vendéglátó szakma minden csínját-bínját.

Ez a mély szakmai tudás, az iparág alapos ismerete, az évek alatt felhalmozott értékes munkaerő toborzó tapasztalat és az, hogy a londoni vendéglátás élvonalbeli cégei szerepelnek a partnereik között, garantálják azt, hogy minden hozzájuk forduló munkavállaló becsületes támogatást és iránymutatást kap.

Igyekeznek mindenki számára olyan pozíciókat ajánlani, amelyek illeszkednek az egyén képességeihez, tapasztalatához és céljaihoz.

Adam Vickers cégvezető szavait idézzük: „Mi időt fektetünk az embereinkbe, mert sikeres, hosszantartó kapcsolatokra törekszünk. A ma pincérei, hordárai és szobalányai a jövő menedzserei.”

Hogyan léphetünk kapcsolatba a Quadrant Recruitment ügynökséggel?

A Quadrant Recruitment ügynökség honlapja igényes kivitelezésű, könnyen kezelhető, minden szükséges információval ellátja a látogatót: http://quadrantrecruitment.co.uk.

A nyitóoldal aljára görgetve találunk egy listát azokról a pozíciókról, amelyek közvetítésével foglalkoznak, a vendéglátás szakterületeire lebontva, például konyha, mosoda, étterem. A klasszikus Contact menüpont alatt érdeklődő emailt küldhetünk, így azonnal kapcsolatba kerülhetünk a munkaközvetítő ügynökséggel. A Candidates menüpont alatt tudjuk az önéletrajzunkat feltölteni.

Emellett azonban lehetőségünk van regisztrálni munkakeresőként (Candidate Registration). Itt egy részletes pályázati űrlapot kell kitölteni, személyes adatok, szakmai tapasztalat, előző munkahelyek részletei a referenciát adó személyek megnevezésével, a keresett állás/ok megnevezése, egészségügyi kérdések, stb. Természetesen ezt a regisztrációt személyes kapcsolatfelvétel követi majd.

A Job Search menüpontra kattintva azonnal keresgélhetünk az aktuális állásajánlatok között. A hirdetések könnyen áttekinthetőek, minden releváns információt tartalmaznak, például az elvárt angol nyelvi szintet is.

A megfelelő hozzáállás, a szükséges kompetenciák gyakran fontosabbak, mint a szakmai tapasztalat, mert a legtöbb esetben a sikeres pályázó tréningben részesül az adott munkakörre.

Honlapjukon két logó is tükrözi a minőségi szolgáltatás iránti elkötelezettségüket. Az egyik az UKHA, a vendéglátóipari szolgáltatások minőségét felügyelő szervezet logója, a másik az állásközvetítők minőségi portáljának INPLOI logója.

A Quadrant Recruitment munkaerő-közvetítő-ügynökség küldetésének vallja a minőségi szolgáltatást a szakmájában, így maximálisan törekszik céges partnerei magas szintű elvárásainak megfelelni, ugyanakkor a hozzájuk forduló munkavállaló személyes megelégedettségére is nagy hangsúlyt fektetnek.

Hisznek a kölcsönös tisztelet, az őszinte kommunikáció, a szakmai igényesség fontosságában, céljuk, hogy az alkalmazási folyamatot minden érintett résztvevő sikernek élje meg.

 “A munkád tölti ki az életed jelentős részét, ezért ha igazán elégedett akarsz lenni, hinned kell benne, hogy jó munkát végzel. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha szereted, amit csinálsz.” (Steve Jobs)


Felejtsd el a drága külföldi pénzküldést! Tudunk jobbat.

A honlapod az online névjegyed. Elkészíthetjük?

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .