TransferWise
Hogyan érhetők el az angliai magyarok egyszerűen és hatékonyan? Hirdessen az angliai magyarok, londoni magyarok által leglátogatottabb, legolvasottabb magyar nyelvű weboldalon, az Angliai Kisokos oldalain! Médiaajánlat, hirdetési ajánlat az Angliai Kisokos-tól mindenki számára elérhető árakon.

Az angliai magyarok legolvasottabb hasznos információkat gyűjtő és hirdető oldala az Angliai Kisokos. Célunk, hogy színvonalas és hatékony hirdetési felületet biztosítsunk mindenkinek, aki az Egyesült Királyság területén élő magyarokat szeretné megszólítani. Aktuális médiaajánlatunk, hirdetési ajánlatunk 2017-re a következő:

BANNER HIRDETÉSEK – valamennyi oldalunkon (főoldal, aloldal, kategória oldal, cikk oldal) jól látható reklámcsík

 • Leaderboard 728 x 90 pixel (minden oldalunk tetején látható fix, nem rotálódó reklámcsík)

Fixen elhelyezett, nem rotálódó hirdetési felület. A bérleti idő lejártáig kizárólagosan csak az Ön hirdetése jelenik meg a felületen, így a várható átkattintási arány magasabb, mint a rotálódó bannerek esetében. Garantálja magának a legjobb helyet még ma! Itt tudja megrendelni.

Árak: 1 hónapra 200 GBP; 3 hónapra 510 GBP, 6 hónapra 900 GBP.


BANNER HIRDETÉSEK – Főoldali megjelenések

 • 728 x 90 pixel (a főoldalon látható nem rotálódó, fix reklámcsík)

Az Angliai Kisokos főoldalán látható hirdetési felület. Elhelyezhető a kategóriák közé, a slider alá, a footer fölé, az Ön választása szerint. Kizárólagos bérlés, nem kell osztozni más hirdetőkkel a felületen.

Árak: 1 hónapra 120 GBP, 3 hónapra 330 GBP, 6 hónapra 600 GBP.

 • 300 x 250 pixel (a főoldalon látható nem rotálódó, fix négyzet alakú reklámfelület)

Az Angliai Kisokos főoldalának jobb vagy bal sávjában látható négyzet alakú hirdetési felület. Ön dönti el, hogy a jobb, vagy a bal sávban jelenjen-e meg, illetve azt is, hogy az oldal mely harmadában. Kizárólagos bérlés, nem kell osztozni más hirdetőkkel a felületen.

Árak: 1 hónapra 150 GBP, 3 hónapra 405 GBP, 6 hónapra 720 GBP.


SZÖVEGÍRÁSI SZOLGÁLTATÁSOK

 • PR-cikk, szponzorált tartalom, reklámszöveg írása és/vagy elhelyezése az oldalon

1000-1200 szóból álló reklámszöveg, amely bemutatja az Ön cégét, vállalkozását, szolgáltatását. Kiegészíthető 4 fotóval, az Ön weboldalára átkattintható linkekkel, mellyel tovább erősíthető a weboldala helyezése a Google-ben. Az Angliai Kisokos honlapján a cikk mindig elérhető marad, nem kerül archívumba.

Árak: Az általunk megírt, egyedi szövegezésű és keresőoptimalizált tartalom elkészítése és az oldalunkon történő elhelyezése egyszeri 80 GBP; az Önöktől kapott egyedi szövegezésű kész cikk az oldalunkon való elhelyezése 40 GBP. Az árak tartalmazzák az Angliai Kisokos közösségi oldalain és csoportjaiban történő egyszeri megosztást. A kész cikk további népszerűsítését igény szerint vállaljuk 100 nagy létszámú közösségi csoportban, alkalmanként 10 GBP áron.


SPECIÁLIS AJÁNLATOK

 • Céges Facebook oldal létrehozása

Legyen Önnek is professzionális üzleti Facebook oldala, amely megfelel a közösségi média elvárásainak. Tartalma: grafikai tervezés, cégadatok feltöltése.

Ára: 70 GBP (egyszeri díj)

 • Kiemelt apróhirdetés

Az apróhirdetését kiemelve is megjelentetheti az Angliai Kisokos honlapon. Az Ön apróhirdetése az ingyenes hirdetéseket megelőzve, mindig az elsők között jelenik meg.

Ára: 30 GBP/hó

 • Programok, események rovatban történő megjelenés

Tartalma: kép (plakát, szórólap, egyedi megjelenésu hirdetés), részletes leírás, elérhetőség linkekkel, pontos helyszín, időpont.

Ára: 20 GBP/alkalom

 • Partner ajánlatok

Kifejezetten alkalmas akciók népszerűsítésére. Feltűnő kisméretű fotó mellett egy frappáns kreatív üzenettel jelenik meg a hirdetés az Angliai Kisokos kezdőoldalán és minden cikk oldal jobb hasábján. Az ingyenes Angliai Szaknévsor szolgáltatással együtt vehető igénybe.

Ára: 70 GBP/hónap

 • Szöveges hirdetés

Minden cikkünk végén 1 mondat, amely átlinkel az Ön weboldalára, webáruházába, blogjára.

Ára: 50 GBP/hónap

 • Állandó támogatóink rovat megjelenés

Vásároljon Angliai Kisokos támogatói kártyát és mi azon túl, hogy egész évben reklámozzuk az Ön cégét, 20% kedvezményt biztosítunk minden szolgáltatásunk árából.

Ára: 120 GBP/év

 • Szakértő válaszol rovat indítása

Legyen Ön is a saját szakterületének hírmondója! Indítson szakértő válaszol rovatot az Angliai Kisokos honlapon!

Ára: 120 GBP/év, mely 12 alkalmas megjelenést biztosít, szövegírás szolgáltatást és közösségi promóciót nem tartalmaz. Kiegészíthető szövegírási szolgáltatással és közösségi promócióval igény szerint 80 GBP/alkalom áron. A szövegírási csomagunkra éves megrendelés esetén további kedvezményt tudunk biztosítani, a részletekről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.

 TransferWise

Csatlakozz te is az Angliai Kisokos zárt körű VIP klubjához!

 Tagsagi