Magyar orvosok Angliában

 TransferWise

Hol praktizálnak a magyar orvosok Angliában? Gyakran keresitek őket, ezért készítettük ezt a listát, amihez bármikor fordulhattok ha egészségügyi problémátok van.

A listát időnként frissítjük, aktualizáljuk és szeretnénk tovább bővíteni, ezért várjuk az Egyesült Királyság területén dolgozó magyar orvosok jelentkezését.


Állatorvos 

Bőrgyógyász 

Fogorvos

Fogszabályozó orvos

Neurológus

Pszichológus, Pszichoterapeuta
  • Sütő Edina CPsychol, hcpc reg.
    Gyermek-és felnőtt szakpszichológus, pszichológus terapeuta angol és magyar nyelven UK NHS munkatapasztalattal. (Brit Pszichológiai Társaság & UK Pszichológus Kamarai Tag)
Mobil: +447504257812, +36302823619 Emaildublinpraxis@gmail.com

Sebész

A lista 2019. február 15-én frissült legutóbb. Ha Ön az Egyesült Királyság területén praktizáló magyar származású, vagy magyarul beszélő orvos és szeretne a nyilvántartásunkba bekerülni, kérem tekintse meg a médiaajánlatunkat és érdeklődjön az elérhetőségeink valamelyikén. Köszönjük.

 TransferWise
Rita Somlai
About Rita 138 Articles
Az Angliai Kisokos alapítója és tulajdonosa vagyok. 7 évig szívtuk a ködös Albion párás levegőjét a fiaimmal, - ahol ez idő alatt számtalan életreszóló kalandban volt részünk - mielőtt érzékeny búcsút vettünk tőle, és közelebb költöztünk szeretett szülőföldünkhöz. Kevés szabadidőmben a nemrégiben otthonomként választott ország felfedezése mellett legszívesebben a konyhában alkotok, az édesszájú családom legnagyobb örömére.

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..