Magyar orvosok Angliában

 hirdetes

Hol praktizálnak a magyar orvosok Angliában? Gyakran keresitek őket, ezért készítettük ezt a listát, amihez bármikor fordulhattok ha egészségügyi problémátok van.

A listát időnként frissítjük, aktualizáljuk és szeretnénk tovább bővíteni, ezért várjuk az Egyesült Királyság területén dolgozó magyar orvosok jelentkezését.


Állatorvos 

Bőrgyógyász 

Fogorvos

Fogszabályozó orvos

Neurológus

Pszichológus, Pszichoterapeuta
  • Győrfi AnnaCím: 6 Bessborough Place, Pimlico, London, SW1V 3SG. Tel.: 0770 422 3777 email: gyorfia@gmail.com Web: http://www.annagyorfi.co.uk
  • Sütő Edina CPsychol, hcpc reg.
    Gyermek-és felnőtt szakpszichológus, pszichológus terapeuta angol és magyar nyelven UK NHS munkatapasztalattal (Brit Pszichológiai Társaság & UK Pszichológus Kamarai Tag) Mobil: +447504257812, +36302823619 Emaildublinpraxis@gmail.com Web: www.adventureflow.com

Sebész

A lista 2018. szeptember 24-én frissült legutóbb. Ha Ön az Egyesült Királyság területén praktizáló magyar származású, vagy magyarul beszélő orvos és szeretne a nyilvántartásunkba bekerülni, kérem tekintse meg a médiaajánlatunkat és érdeklődjön az elérhetőségeink valamelyikén. Köszönjük.


Felejtsd el a drága külföldi pénzküldést! Tudunk jobbat.

Hogyan szerezz a legjobb áron repülőjegyet? Megmutatjuk.

Szeretnéd elérni a legtöbb angliai magyart? Hirdess nálunk!

 TransferWise

Rita Somlai
About Rita 137 Articles
Az Angliai Kisokos alapítója, főszerkesztője és kizárólagos tulajdonosa vagyok. Angliában élek 7 éve a családommal, így egész közelről van rálátásom az angliai életre. Korábban az értékesítés és a marketing minden elképzelhető területét és ranglétráját végig jártam, jelenleg az ott szerzett tapasztalataimat hasznosítom és folyamatosan képzem magam.

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..