Új Liverpool-Budapest Wizz Air repülőjárat

A Wizz Air új járatai sok angliai magyar segítségére lesznek idén tavasztól. 2016. márciusától elindítják az új Budapest-Liverpool illetve Liverpool-Budapest repülőjáratokat.

A Wizz Air több észak-angliai magyar életét könnyítheti meg idén tavasztól. London Luton, Birmingham és Glasgow mellett a negyedik legnépszerűbb angliai úticél Liverpool.

Ennek ellenére ezidáig sajnos nem volt lehetőség közvetlenül ide utazni Budapestről repülővel és az angliában élő és dolgozó magyarok közül többen csak többszöri átszállással tudtak eljutni a legközelebbi repülőtérre ha Budapestre igyekeztek.

Korábban az észak-angliai területeken élő magyarok ha haza szerettek volna jutni, Manchesterből -gyakran irreálisan magas árakon- vagy hosszabb, több órás utazással Birminghamből, Londonból repülhettek Budapestre.

Megjósolható tehát a Wizz Air újításának sikere és nagy érdeklődésre számíthatnak a Liverpool-Budapest járatokra.

Jelenleg a Wizz Air honlapján foglalható Liverpool-Budapest repülőjegy április közepére már 28.49 angol fontért és visszafelé 1 héttel később a Budapest-Liverpool útvonalra szintén 28.49 angol fontért kapható.

Liverpool-Budapest Wizz Air repülőjárat

Az új Liverpool-Budapest repülőjáratok 2016. március 27-én indulnak és a továbbiakban hetente kétszer szerdai és vasárnapi napokon utazhatunk az új Wizz Air útvonalak egyikén.

S ha a rokonainkat már meglátogattuk az eddigiekhez képest kedvező áron, repítsük el őket is a pop városába, Liverpoolba fillérekért. Beatles rajongóknak egyenesen kötelező program meglátogatni a várost, ami méltán nyerte el a “Pop városa” Guinness rekord címet 2001-ben.

S végül, ha egészen biztosan a legjobb árakon szeretnétek repülőjegyet foglalni, olvassátok el az alábbi cikkünket is, ahol további hasznos tanácsokkal szolgálunk nektek. Jó utat kívánunk mindenkinek!

Rita Szücs
About Rita 145 Articles
Az Angliai Kisokos alapítója és tulajdonosa vagyok. 7 évig szívtuk a ködös Albion párás levegőjét a fiaimmal, - ahol ez idő alatt számtalan életreszóló kalandban volt részünk - mielőtt érzékeny búcsút vettünk tőle, és közelebb költöztünk szeretett szülőföldünkhöz. Kevés szabadidőmben legszívesebben a konyhában alkotok, az édesszájú családom legnagyobb örömére.

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .