Lista a legjobb ajánlatokról: Black Friday 2016

 TransferWise
Mikor van Black Friday 2016-ban? A kérdést gyorsan megválaszolom. Már csak órák választanak el bennünket az idei őrülettől és az őrült jó leárazásoktól. A Black Friday minden évben az amerikai hálaadás után következő péntekre esik. A legnagyobb kedvezmények, legjobb akciók napja a Black Friday 2016-ban november 25-e nem csak Amerikában, hanem az Egyesült Királyságban is.

Sok kiskereskedő világszerte, így Angliában is már néhány napja akciózik. Idén az Amazon volt az első, aki már november 14-e óta napi ajánlatokkal bombáz minket. A Morrison’s követte a példát, olcsó sörrel és borral próbálja becsalogatni a vásárlóit. A Boots szombat óta kínál néhány elektromos fogkefét és Braun borotvát több mint 50%-al olcsóbban.

A legtöbb üzlet az Egyesült Királyságban már ma este 8 órakor élesíti az online rendszerét, néhányan éjfélkor, a John Lewis megvárja a péntek reggel 8 órát. A Ryanair Black Friday és Cyber Week ajánlatai között találhatunk 9,99 fontért repülőjegyet szinte egész Európába, márciusi utakra. Több mint 400 útvonalra 250 ezer ülőhelyet értékesítenek rendkívül kedvező árakon ezen a héten.

Alább összegyűjtöttünk egy listát azon legmegbízhatóbb kereskedőkről és szolgáltatókról, akik az idei Black Friday akcióban részt vesznek Nagy-Britanniában, akik a legnagyobb kedvenceket kínálják a legjobb árakon és akiknek feltehetőleg nem omlik össze a rendszerük a vásárlás során. Ha szeretnénk elkerülni a tömeget, a hosszas sorban állást, lökdösődést, de nem akarunk lemaradni a legjobb ajánlatokról, érdemes körül nézni online az alábbi oldalakon az otthoni kanapé kényelméből:

Gyors linkek a legjobb Black Friday ajánlatokhoz:

Némely elképesztő ajánlatot nézve azt hiszem bátran kijelenthetjük, hogy a “ki korán kel, aranyat lel” mondás teljes mértékben igaz. Egyetlen nap alatt sokat tudunk spórolni, szinte mindent akciósan vehetünk meg – ami valljuk be így karácsony előtt nagyon hasznos lehet. Kellemes shopingolást kívánunk mindenkinek![metaslider id=8796]


 TransferWise
Rita Somlai
About Rita 146 Articles
Az Angliai Kisokos alapítója és tulajdonosa vagyok. 7 évig szívtuk a ködös Albion párás levegőjét a fiaimmal, - ahol ez idő alatt számtalan életreszóló kalandban volt részünk - mielőtt érzékeny búcsút vettünk tőle, és közelebb költöztünk szeretett szülőföldünkhöz. Kevés szabadidőmben legszívesebben a konyhában alkotok, az édesszájú családom legnagyobb örömére.