Varázslatos illatú levendula farmok

Nem, nem a híres Provence-i levendula ültetvényeken járunk. A több hektáron elterülő, csodás illatú levendula farmok Angliában várják a látogatókat nyár elején.

Az illat, ami itt fogad bennünket, semmihez sem hasonlítható. Kedvünkre barangolhatunk a végtelennek tűnő, illatos, lila mezőkön, de családi programnak sem utolsó egy levendula-farm látogatás.

Az angliai levendula farmok általában április-májustól fogadnak látogatókat, de leginkább június és július között érdemes hozzájuk ellátogatni.

A Norfolki levendula farmon séta után betérhetünk a helyi levendulaolaj lepárló üzembe, majd megcsodálhatjuk a levendula gyűjteményüket ahol több mint 100 különböző faj képviselteti magát.

[amp-cta id=”12396″]

Az ajándékboltból vásárolhatunk levendulás mézet, levendulás parfümöt, levendulás szappant, levendulás mézes sört, sőt akár levendulás csokoládét is, hogy az otthoni szeretteink se maradjanak ki a jóból.

Ha megéhezünk, betérhetünk a helyi levendula étterembe, ahol egy jó steak után megkóstolhatjuk a híres levendulás pogácsát és leöblíthetjük a legjobb krémteákkal. Amíg mi a kulináris élvezeteknek hódolunk, a gyerekeket egészen biztosan lefoglalja a szabadtéri játszótér és az állatkert.

Elérhetőségük: Norfolk Lavender, Heacham, PE31 7JE

levendula ajándék bolt anglia norfolk

További angol levendula farmok elérhetőségei:

Kellemes időtöltést kívánunk mindenkinek!

About Rita 145 Articles
Az Angliai Kisokos alapítója és tulajdonosa vagyok. 7 évig szívtuk a ködös Albion párás levegőjét a fiaimmal, - ahol ez idő alatt számtalan életreszóló kalandban volt részünk - mielőtt érzékeny búcsút vettünk tőle, és közelebb költöztünk szeretett szülőföldünkhöz. Kevés szabadidőmben legszívesebben a konyhában alkotok, az édesszájú családom legnagyobb örömére.

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .