Keresztes Ildikó exkluzív angliai fellépése

Szponzorált tartalom

A Nagy-Britanniában élő magyarok számára mindig nagy öröm, ha igazi magyar rendezvényeken vehetnek részt, legyen az egy hagyományőrző fesztivál, egy színházi előadás, egy sportesemény vagy egy koncert.

Szerencsére már sok magyar előadó hallotta meg a hívó szót és jött el a szigetországba megörvendeztetni az itt élő magyarok és az előadásuk iránt érdeklődő más nemzetiségűek szívét.

Idén októberben a magyar zenevilág gyöngye, Keresztes Ildikó lesz a sztárfellépő egy magyar rendezvényen Readingben.

Keresztes Ildikó Erdélyben született színésznő és énekesnő. Színészként az első szerepét A költő visszatér című rockoperában kapta 1988-ban. Azóta 53 színházi bemutatója volt az ország több színházában, a Soproni Petőfi Színház örökös tagja. Közel 20 filmben és koncertfilmben szerepelt.

Televíziós megjelenései széles körben tették ismertté, olyan népszerű műsorokban szerepelt, mint a Vacsoracsata, a Hal a tortán, a Sztárban sztár, a Star Academy, a Szombat esti láz, a Csillag születik, A Dal, A nagy duett és az X-faktor mentoraként is elnyerte a közönség rokonszenvét.

Szólóénekesnőként 1999-ben debütált első nagylemezével, melynek címe: Nem tudod elvenni a kedvem. Hatodik nagylemeze Most címmel jelent meg 2016-ban. A köztes időszakban, a nagylemezek mellett, számtalan koncertet adott, közel 15 kislemeze jelent meg.

Számos ismert zenésszel dolgozott együtt, híres előadókkal énekelt duettet, film betétdalokkal, népszerű slágerek egyéni átdolgozásaival és megannyi más zenei tevékenységgel szórakoztatta a nagyérdeműt. Vibráló személyisége, intelligens humora, sajátos énekhangja és egyéni művészvilága kivívta a közönség szeretetét, épp úgy, mint a szakma elismerését.

Mind színészi, mind zenei tevékenységét számos díj és kitüntetés fémjelzi. Elnyerte többek között Az év énekesnője díjat háromszor, A legjobb film betétdal és A legjobb női alakítás díját. 2013-ban Magyar Tolerancia díjban részesült.

2017. augusztus 18-án „egyedi énekhangja és jellegzetes stílusa, színházi és koncertszínpadokon egyaránt sikeres, sokoldalú előadóművészi pályája elismeréseként” A Magyar Érdemrend lovagkeresztje állami kitüntetéssel jutalmazták. A művésznő honlapján, hivatalos rajongói oldalán aktuális információkat, érdekes cikkeket, hasznos tudnivalókat találunk: http://www.keresztesildiko.hu/.

Keresztes Ildikó exkluzív angliai fellépése

Keresztes Ildikó 2017. október 20-án exkluzív fellépésével örvendezteti meg az angliai magyarokat és minden kedves érdeklődőt.

A rendezvény helyszíne: Reading UNI, RG6 6UR, Car Park 4.

Ez a readingi egyetem épülete, fontos a pontos címet követni, mert több bejárata, parkolója van az épületnek. A terem maga egy kétszintes koncertterem, amely 300 fő befogadására képes, rendkívül sokoldalú rendezvényhelyszín. A földszinten állóhelyek vannak, kiváló teret biztosítva a vidám hangulatú bulizáshoz, a felhőtlen kikapcsolódáshoz.

Az emeleten ülőhelyek és asztalok vannak, ez a VIP részleg, ezen a rendezvényen itt kínálnak svédasztalos rendszerben magyaros ételeket. Külön vacsora befizetésre nincs lehetőség. A korlátozott számú VIP jegyek biztosítanak belépést biztosítanak a VIP részlegbe, ahol ülve, kitűnő magyaros ételeket fogyasztva élvezhetjük a műsort. A VIP jegyek ára 30 GBP, a standard jegyár pedig 20 GBP. A helyszínen ingyenesen lehet parkolni. Kapunyitás 19.3o-kor.

A szervezők buszbérlési lehetőséget is kínálnak azok számára, akik távolabbról jönnének csoportosan erre a jó hangulatú, magyar rendezvényre. A koncertre jegyek csak elővételben válthatók, készpénzes jegyvásárlásra nincs lehetőség. Early bird jegyeket vehetünk viszont a megadott linkre kattintva.

Személyesen is találkozhatunk a művésznővel, aki CD dedikálásra is sort kerít a fellépés előtt. Amennyiben jegyet szeretnénk vásárolni, kattintsunk az alábbi linkre: http://teamumbrellalimited.nutickets.com/33341.

A rendezvény az év egyik legnagyobb magyar bulija lesz Angliában, melynek meghívott vendége lesz Keresztes Ildikó. Nem a művésznő önálló koncertjéről van tehát szó.  A műsort a The Wolf Hands nyitja meg, így már koncert előtt élő zenével hangolódhatunk a művésznő előadására. Körülbelül egy órát játszik a zenekar, elegendő időt biztosítva így Keresztes Ildikó művésznőnek a dedikálásra.

Keresztes Ildikó sztárfellépése szintén egy órás lesz, majd hajnalig tartó, élő zenével kísért fergeteges buli várja a kikapcsolódni, feltöltődni vágyó magyarokat és barátaikat. A buliban a zenéről gondoskodik DJ Laca és DJ Lovers.

A szervezők:

Az esemény professzionális szervezője a Team Umbrella Ltd. A cég rendezvényszervezéssel foglalkozik a legtágabb értelemben véve. Palettájukon számtalan program található meg, például céges bulik, exkluzív utazások, csapatépítő foglalkozások, extrém kirándulások, jóga és wellness hétvégék.

Már öt éve vannak jelen a piacon és ügyfeleik nagy megelégedésére minőségi programokat szerveznek. A megrendelő ügyfél számára az adott eseményhez kapcsolódó összes szolgáltatást biztosítják, egy kalap alatt, alaposan megismerve a megrendelő igényeit, elképzeléseit, a rendezvénnyel elérni kívánt célját.

A Team Umbrella cég székhelye Berkshire, de egy multikulturális, többnyelvű cégről lévén szó nagyon változatos rendezvénykínálatukon túl ügyfélkörük is többféle nemzetiségű. Már weboldaluk nyitóoldalán is három nyelven köszöntenek bennünket, így magyarul is: http://www.teamumbrella.net/.

Galériájukban a világ számos pontján megrendezett eseményről találunk képes összeállítást. Sőt, az ügyfeleik visszajelzéseiből teljes körű képet kapunk arról, hogy mennyire szerteágazó eseményszervezéssel foglalkoznak sikeresen, precízen, odafigyeléssel.

Az októberi buli Keresztes Ildikó fellépésével csak egy a magyar vonatkozású rendezvényeik közül. A Team Umbrella szervezett már magyar farsangi bulit és tervei között szerepel magyar vonatkozású rendezvények rendszeres megszervezése, mint például Márton napi családi nap, magyar szilveszter.

Köszönhető ez annak is, hogy Martin Ellis ügyvezető igazgató közvetlen munkatársa Jankó Enikő, aki a vállalkozás közép-európai üzleti tevékenységéért felelős.

A cég programjai, aktuálisan Keresztes Ildikó exkluzív fellépése iránt érdeklődők csatlakozni tudnak a magyar összejövetelek és bulik elnevezésű Facebook csoportjukhoz az alábbi linket követve: https://www.facebook.com/groups/1849201665347893/.

Ha bárkinek további kérdései lennének az október 20-án megrendezésre kerülő eseménnyel kapcsolatban, vagy buszt szeretne bérelni erre a magyar bulira, illetve bármilyen más rendezvény szervezésével szeretné a Team Umbrella Ltd-t megbízni bátran keresse őket elérhetőségeik egyikén:

Egy magyar rendezvény mindig óriási élmény a külföldön élő magyarok számára. Akárhogy is, de mindenkinek hiányzik az otthon érzete, a barátok, a család, az emlékek. Egy ilyen buli éppen azt adja, amire a szívünk mélyén mind vágyunk, az összetartozás élményét.

Természetesen a zene nemzetközi nyelv, így bármilyen nemzetiségű barátainkat is meghívhatjuk ebbe a buliba, elbüszkélkedve azzal, hogy van egy nagy közösség, aminek tagjai vagyunk. Nagyszerű megtapasztalni, hogy sokan vagyunk, hogy együtt vagyunk, hogy jó dolog találkozni, beszélgetni, táncolni, énekelni, lélekmelengető hozzánk hasonlókkal, ismerős dallamokra kikapcsolódni.

Ez az októberi buli ráadásul a minőségi szórakozás kiváló példája, hisz profi szervezés, kedvező áron, olyan fellépőkkel, akik garanciát jelentenek a feltöltődésre. Legyünk hát ott minél többen, és érezzük jól magunkat együtt, ezzel köszönve meg a Team Umbrella Ltd munkáját, és így üdvözölve a szigetországi magyarok körében Keresztes Ildikó művésznőt! Jó szórakozást kívánunk mindenkinek!


About Rita 145 Articles
Az Angliai Kisokos alapítója és tulajdonosa vagyok. 7 évig szívtuk a ködös Albion párás levegőjét a fiaimmal, - ahol ez idő alatt számtalan életreszóló kalandban volt részünk - mielőtt érzékeny búcsút vettünk tőle, és közelebb költöztünk szeretett szülőföldünkhöz. Kevés szabadidőmben legszívesebben a konyhában alkotok, az édesszájú családom legnagyobb örömére.

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .