Kedvezményes ajánlat az SZJA adóbevallásra az Egyesült Királyságban 2023-ban is

Self Assessment Tax Return Akció

Az Egyesült Királyságban élő magyarok számára kiváló hír, hogy az EVLAteam könyvelő iroda újra egy különleges akcióval várja az ügyfeleket, amely magában foglalja a Self Assessment Tax Return elkészítését és beadását 50% kedvezménnyel.

De mi is pontosan a Self Assessment Tax Return, és kinek szükséges elkészíteni és beadni? Nézzük meg közelebbről!

Mi a Self Assessment Tax Return?

A Self Assessment Tax Return az Egyesült Királyságban egy olyan éves adóbevallási rendszer, amelyben az egyéneknek saját bevallásukban kell elszámolniuk jövedelmükkel és az amiatti adó és TB kötelezettségeikkel. Az adóév április 6-tól április 5-ig tart, és a bevallást a következő év január 31-ig kell elkészíteni és beadni.

Kinek kell beadni?

A Self Assessment Tax Return-t általában az alábbi esetekben kell beadni:

Mit kell összekészíteni vagy leadni?

Az adóbevallás elkészítéséhez és beadásához szükséges információk:

A kedvezményes akció részletei

Az EVLAteam most is – mint minden évben – 50% kedvezménnyel kínálja a Self Assessment Tax Return elkészítését és beadását, azaz £180 helyett most csak £90-ért vehető igénybe a szolgáltatás. Az akció 2023.07.31-ig tart.

Miért válassza az EVLAteam-et?

Az EVLAteam több mint 12 éve tevékenykedik az angliai piacon. Csapatuk tapasztalt szakemberekből áll, akik kiváló minőségű és megbízható könyvelési és adózási szolgáltatásokat nyújtanak az Egyesült Királyságban élő vagy ott működő üzlettel rendelkező magyar ügyfelek számára. Az EVLAteam választása több okból is előnyös:

Összefoglalva, ha Ön az Egyesült Királyságban élő vagy ott működő céggel rendelkező magyar ügyfél, és szeretné a Self Assessment Tax Return elkészítését és beadását professzionális és megbízható partnertől igénybe venni, az EVLAteam kedvezményes ajánlata most tökéletes lehetőséget nyújt erre. Ne habozzon, vegye igénybe a kiváló szolgáltatást és spóroljon 50%-ot most! De figyelem, az akció csak 2023 július 31-ig tart.

Link a weboldalra: www.evabookkeeping.co.uk/szja

Exit mobile version