Itt az új, határtalan bankszámla

 KONYV

Az indulás után 6 évvel elérkezett egy újabb fejezet a londoni székhelyű pénzügyi vállalkozás, a TransferWise életében. A legolcsóbb nemzetközi pénzküldési lehetőséget biztosító cég ismét lépett egy nagyot és elindította a határtalan bankszámla szolgáltatását.

A kedvező árfolyamokat biztosító TransferWise egy vadonatúj online bankszámlanyitás lehetőségét kínálja az ügyfeleinek és mindenkinek, aki szeretné kihasználni a gyors és ügyfélbarát rendszer minden előnyét.

 TransferWise

A londoni elektronikus pénzintézet a TransferWise rendkívüli sebességgel növekszik. Immár több mint 700 alkalmazottja van és szerte a világban 8 irodával büszkélkedhet.

A TransferWise pénzküldési szolgáltatása mindenki számára nagyon könnyen használható.

Ha pénzt kell mozgatni egyik országból a másikba gyorsan, legálisan és biztonságosan, a TransferWise a legkényelmesebb és a legmegbízhatóbb módja.

Nagyobb összegű pénzküldésnél jelentős megtakarítás érhető el a használatával.

A Borderless névre keresztelt új bankszámlát nemcsak magánszemélyek, hanem egyéni vállalkozók és cégek is igényelhetik egy egyszerű és ingyenes online regisztrációt követően.

A TransferWise számlanyitás ingyenes, sőt a számla további fenntartásának sincsenek díjai, kizárólag a tranzakciókra kérnek egy kisebb, vállalható díjat.

Az új virtuális számla 2 lépcsős bejelentkezési rendszere egy extra biztonsági funkció, amely további védelmet nyújt a biztonságra ezidáig is nagy hangsúlyt fektető TransferWise ügyfeleinek.

Minden bejelentkezés és néhány tranzakció alkalmával meg kell adni egy, a mobiltelefonra sms-ben kapott biztonsági kódot. Csak a helyes kód megadása után enged tovább a rendszer.

Vezethetjük a számlánkat többek között amerikai dollárban, angol fontban, magyar forintban, euróban, svájci frankban.

Akár 15 különböző, vadonatúj és egyedi bankszámlaszámot tudhatunk magunkénak néhány percen belül. Kipróbáltuk, működik!

Minden devizanem esetében elkülönített bankszámlaszámot kapunk, amelyet megadhatunk az üzleti partnereinknek, családtagjainknak, munkáltatónknak. Pénz fogadása a számlára ingyenes.

Az Egyesült Királyságban fogadhatunk pénzt a barátainktól, vásárlóinktól, ügyfeleinktől a TransferWise-nál vezetett angol font alapú számlaszámra online és telefonon is mindaddig, amíg az ő bankszámlájuk a UK Faster Payments rendszerben regisztrálva van.

Kedvező árfolyam esetén érdemes átváltani a pénzünket és aztán tárolhatjuk a számlán a szükséges pénzösszeget az utalás megkezdéséig.

A konverziók általában néhány másodpercen belül megtörténnek és a fiókban azonnal láthatóvá válik.

Vegyétek figyelembe azonban, hogy ez nem egy megtakarítási számla, hanem virtuális folyószámla, tehát komoly vagyonokat nincs értelme itt huzamosabb ideig parkoltatni, kamatot nem fizet.

Fontos tudnivaló, hogy a TransferWise bankszámla alkalmas arra, hogy utalásokat fogadj, azonban a kimenő átutalások esetében a küldő a központi TransferWise számlaszám lesz, ahogy eddig is.

Természetesen a szükséges információkat a megjegyzés rovatban megadhatjuk, így könnyen beazonosíthatóvá válik.

A nemzetközi átutalásoknál az eddig megszokottak szerint a TransferWise továbbra is a piaci deviza középárfolyamot használja, amely jóval kedvezőbb, mintha a hagyományos banki utalást választottuk volna.

Az új szolgáltatást az Egyesült Királyságban és Európában élők élvezhetik elsőként, a globális kiépítését 2017 végére tervezik.

Az igazán premium szolgáltatáshoz már csak a TransferWise bankkártya hiányzik, amely a cég rövidtávú tervei között szerepel. (Frissítés: Már igényelhető a számlához bankkártya is. Admin)

Ha már van TransferWise fiókod, csak lépj be és klikkelj a Borderless linkre a további infókért, ha még nincs, itt tudsz nyitni egyet teljesen ingyen csupán néhány kattintással.


Felejtsd el a drága külföldi pénzküldést! Tudunk jobbat.

Hogyan szerezz a legjobb áron repülőjegyet? Megmutatjuk.

Ha tetszik, oszd meg másokkal is! Köszönjük! 🙂

Rita Somlai
About Rita 131 Articles
Az Angliai Kisokos alapítója, főszerkesztője és kizárólagos tulajdonosa vagyok. Angliában élek 7 éve a családommal, így egész közelről van rálátásom az angliai életre. Korábban az értékesítés és a marketing minden elképzelhető területét és ranglétráját végig jártam, jelenleg az ott szerzett tapasztalataimat hasznosítom és folyamatosan képzem magam.

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..