Itt az új Wise (korábban TransferWise) bankszámla

Az indulás után 6 évvel elérkezett egy újabb fejezet a londoni székhelyű pénzügyi vállalkozás, a Wise (korábban TransferWise) életében. A legolcsóbb nemzetközi pénzküldési lehetőséget biztosító cég ismét lépett egy nagyot és elindította a határtalan bankszámla szolgáltatását.

A kedvező árfolyamokat biztosító Wise (korábban TransferWise) egy vadonatúj online bankszámlanyitás lehetőségét kínálja az ügyfeleinek és mindenkinek, aki szeretné kihasználni a gyors és ügyfélbarát rendszer minden előnyét.

A londoni elektronikus pénzintézet a Wise rendkívüli sebességgel növekszik. Immár több mint 700 alkalmazottja van és szerte a világban 8 irodával büszkélkedhet. Pénzküldési szolgáltatása mindenki számára nagyon könnyen használható.

Ha pénzt kell mozgatni egyik országból a másikba gyorsan, legálisan és biztonságosan, a Wise a legkényelmesebb és a legmegbízhatóbb módja. Nagyobb összegű pénzküldésnél jelentős megtakarítás érhető el a használatával.

A Borderless névre keresztelt új Wise bankszámlát nemcsak magánszemélyek, hanem egyéni vállalkozók és cégek is igényelhetik egy egyszerű és ingyenes online regisztrációt követően.

A Wise számlanyitás ingyenes, sőt a számla további fenntartásának sincsenek díjai. Kizárólag a tranzakciókra kérnek egy kisebb, vállalható díjat.

Az új virtuális számla 2 lépcsős bejelentkezési rendszere egy extra biztonsági funkció, amely további védelmet nyújt a biztonságra ezidáig is nagy hangsúlyt fektető Wise ügyfeleinek.

Minden bejelentkezés és néhány tranzakció alkalmával meg kell adni egy, a mobiltelefonra sms-ben kapott biztonsági kódot. Csak a helyes kód megadása után enged tovább a rendszer.

Többpénznemű bankszámla

Vezethetjük a Wise bankszámlánkat többek között amerikai dollárban, angol fontban, magyar forintban, euróban, svájci frankban. Akár 15 különböző, vadonatúj és egyedi bankszámlaszámot tudhatunk magunkénak néhány percen belül. Kipróbáltuk, működik!

Minden devizanem esetében elkülönített bankszámlaszámot kapunk, amelyet megadhatunk az üzleti partnereinknek, családtagjainknak, munkáltatónknak. Pénz fogadása a számlára ingyenes.

Az Egyesült Királyságban fogadhatunk pénzt a barátainktól, vásárlóinktól, ügyfeleinktől a Wise-nál vezetett angol font alapú számlaszámra online és telefonon is mindaddig, amíg az ő bankszámlájuk a UK Faster Payments rendszerben regisztrálva van.

Kedvező árfolyam esetén érdemes átváltani a pénzünket és aztán tárolhatjuk a számlán a szükséges pénzösszeget az utalás megkezdéséig. A konverziók általában néhány másodpercen belül megtörténnek és a fiókban azonnal láthatóvá válik.

Vegyétek figyelembe, hogy a Wise (korábban TransferWise) bankszámla nem egy megtakarítási számla. Ez egy virtuális folyószámla, tehát komoly vagyonokat nincs értelme itt huzamosabb ideig parkoltatni, ugyanis kamatot nem fizet.

Fontos tudnivaló, hogy a Wise bankszámla alkalmas arra, hogy utalásokat fogadj, azonban a kimenő átutalások esetében a küldő a központi Wise számlaszám lesz, ahogy eddig is. Természetesen a szükséges információkat a megjegyzés rovatban megadhatjuk, így könnyen beazonosíthatóvá válik.

A nemzetközi átutalásoknál az eddig megszokottak szerint a Wise továbbra is a piaci deviza középárfolyamot használja, amely jóval kedvezőbb, mintha a hagyományos banki utalást választottuk volna.

Az új szolgáltatást az Egyesült Királyságban és Európában élők élvezhetik elsőként, a globális kiépítését 2017 végére tervezik. Az igazán premium szolgáltatáshoz már csak a Wise (korábban TransferWise) bankkártya hiányzik, amely a cég rövidtávú tervei között szerepel. (Frissítés: Már igényelhető a számlához bankkártya is.)

Ha már van Wise (korábban TransferWise) fiókod, csak lépj be és klikkelj a Borderless linkre a további infókért. Ha még nincs, ide kattintva tudsz nyitni egyet teljesen ingyen.

About Rita 145 Articles
Az Angliai Kisokos alapítója és tulajdonosa vagyok. 7 évig szívtuk a ködös Albion párás levegőjét a fiaimmal, - ahol ez idő alatt számtalan életreszóló kalandban volt részünk - mielőtt érzékeny búcsút vettünk tőle, és közelebb költöztünk szeretett szülőföldünkhöz. Kevés szabadidőmben legszívesebben a konyhában alkotok, az édesszájú családom legnagyobb örömére.

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .