Itt a nagy fuvarozó lista: csomagszállítás, költöztetés Anglia-Magyarország között

Rengeteg megkeresést kapunk tőletek azzal a kéréssel, hogy tudnánk-e ajánlani megbízható csomagszállítót? Aki nemcsak felveszi, hanem épségben le is adja a küldeményét?

Akire nyugodtan rábízhatjátok az értékeiteket a sokszor napokig tartó úton? Aki több ezer kilométer megtétele után sem szakadtan, törötten, vizesen vagy urambocsá penészesen kézbesíti a külföldön élő családtagoknak szánt ajándékokat, karácsonyi finomságokat?

A lista elkészítéséhez górcső alá vettük az Anglia-Magyarország közötti fuvarozással, költöztetéssel, csomagszállítással foglalkozó magyar szakembereket, vállalkozókat, cégeket.

Azt tapasztaltuk, hogy gyakorlatilag Dunát lehetne rekeszteni az Egyesült Királyság és Magyarország közötti költöztetést és/vagy csomagszállítást vállaló szolgáltatókkal, sokszor mégis gondot okoz egy-egy kisebb doboz hazajuttatása, mert lehet, hogy éppen a mi területünket kerüli ki nagy ívben a kiszemelt fuvaros.

Listánkkal segíteni szeretnénk mindazokat az olvasókat, akiknek bármikor a közeljövőben szüksége lehet szállítóra. Itt egy helyen megtaláljátok az angliai magyar fuvarosokat szállítási területenként.


Ez a Te hirdetésed helye

Szeretnél az angliai magyar fuvaros listába bekerülni?
Rendeld meg ide kattintva.

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .