Itt a nagy fuvarozó lista: csomagszállítás, költöztetés Anglia-Magyarország között

 TransferWise

Rengeteg megkeresést kapunk tőletek azzal a kéréssel, hogy tudnánk-e ajánlani megbízható csomagszállítót? Aki nemcsak felveszi, hanem épségben le is adja a küldeményét?

Akire nyugodtan rábízhatjátok az értékeiteket a sokszor napokig tartó úton? Aki több ezer kilométer megtétele után sem szakadtan, törötten, vizesen vagy urambocsá penészesen kézbesíti a külföldön élő családtagoknak szánt ajándékokat, karácsonyi finomságokat?

A lista elkészítéséhez górcső alá vettük az Anglia-Magyarország közötti fuvarozással, költöztetéssel, csomagszállítással foglalkozó magyar szakembereket, vállalkozókat, cégeket.

Azt tapasztaltuk, hogy gyakorlatilag Dunát lehetne rekeszteni az Egyesült Királyság és Magyarország közötti költöztetést és/vagy csomagszállítást vállaló szolgáltatókkal, sokszor mégis gondot okoz egy-egy kisebb doboz hazajuttatása, mert lehet, hogy éppen a mi területünket kerüli ki nagy ívben a kiszemelt fuvaros.

Listánkkal segíteni szeretnénk mindazokat az olvasókat, akiknek bármikor a közeljövőben szüksége lehet szállítóra. Itt egy helyen megtaláljátok az angliai magyar fuvarosokat szállítási területenként.


Magyarország – Anglia – Skócia – Írország – Spanyolország

  • SRTrans Courier Service

Egy futárszolgálat, ahol a sok éves tapasztalat találkozik a gyakorlatiassággal, és a jó szándékkal.

Hivatalos kisállatszállítói engedéllyel, gyakorlott sofőrökkel, kiterjedt kapcsolatrendszerrel és komoly referenciákkal állunk rendelkezésére.

Legyen szó akár kamionos szállításról, raktározásról, vagy egyéb logisztikai igényről, reális árakra és rugalmas hozzáállásra számíthat, ha megbíz bennünket.

Elérhetőségeink:


Szeged-Kecskemét-Budapest-Győr-London-Bristol
  • Szalai Krisztián

Velünk gyorsan és kényelmesen célhoz érhetsz! Anglia és Magyarország között érted megyünk és haza is viszünk. Sőt, nemcsak téged, hanem akár a kis kedvencedet is.

Hozhatsz magaddal egy 30 kg-os bőröndöt és egy kézitáskát, de ha ez sem lenne elég, csomagszállítást és komplett költöztetést is vállalunk.

Örömmel tájékoztatunk minden részletről. Hívj, üzenj Viber-en, vagy kérj visszahívást sms-ben a +36 70 338 7398-as vagy a +44 7448 499 657-es telefonszámon.


Magyarország, Hollandia, Belgium és Anglia /Részletek/
  • Angolcsomag Ltd

Cégünk csomagküldéssel, költöztetéssel, áruszállítással foglalkozik Magyarország, Hollandia, Belgium és Anglia között.

Célunk az Önök igényeinek maximális kielégítése, ezért mérsékelt árainkkal és tapasztalt kollégáinkkal bármikor állunk a rendelkezésükre.

Bármilyen kérdésük vagy konkrét kérésük esetén várjuk megkeresésüket, telefonon, e-mailben vagy Facebook-on. Minden csatornán figyelünk Önökre. Web: www.angolcsomag.hu, Tel.: +36 30 236 3459 és +44 20 3355 2190.


London teljes területe – Anglia – egész Európa
  • Bordás Tamás – C.R. Ltd

Professzionális és problémamentes költözésre, biztosított és gyors csomagszállításra vágyik? Bízza ránk a feladatot! Több ezer elégedett ügyfelünk a garancia arra, hogy szolgáltatásunkban nem fog csalódni.

Vállaljuk szobák, lakások, irodák, családi házak költöztetését illetve annak teljes körű lebonyolítását Angliában és egész Európában. Mi elhozzuk és elvisszük, bármit is szeretne küldeni!

Megújult weboldalunkon gyorsan és kényelmesen leadhatja a megrendelését, vagy kérhet árajánlatot az alábbi elérhetőségeink valamelyikén: Facebook, Tel.: +44 74 2693 7146 és +36 30 793 0199, e-mail: info@ukcsomagszallitas.com.


Magyarország, Ausztria, Németország, Hollandia, Belgium, Franciaország, Anglia
  • Lender Norbert –  TransLender International Removals and Transport

Gyors, udvarias, megbízható és megfizethető költöztetés, fuvarozás kompromisszumok nélkül. Számtalan különös kérést sikerrel teljesítettünk már az évek során, számunkra nincs megoldhatatlan helyzet.

A külföldre költözés éppen elég terhet jelent, nem kell, hogy az ingóságai miatt is aggódjon. Minden csomagot, – legyen az kicsi vagy nagy – a lehető legbiztonságosabb módon juttatjuk el a rendeltetési helyére.

Motorok, robogók, quadok szállítását is vállaljuk Anglián belül és az egész Európai Unió területén. Online vásárlás, vagy műszaki meghibásodás esetén is számíthat ránk. Elérhetőségeink: Tel: +44 77 3863 0892, Facebook, e-mail: translender@yahoo.com.


Szeretnél az angliai magyar fuvaros listába bekerülni? Vedd fel velünk a kapcsolatot az info@angliaikisokos.com e-mail címen, vagy rendeld meg ide kattintva.

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..