Itt a nagy fuvarozó lista: csomagszállítás, költöztetés Anglia-Magyarország között

 TransferWise

Rengeteg megkeresést kapunk tőletek azzal a kéréssel, hogy tudnánk-e ajánlani megbízható csomagszállítót? Aki nemcsak felveszi, hanem épségben le is adja a küldeményét?

Akire nyugodtan rábízhatjátok az értékeiteket a sokszor napokig tartó úton? Aki több ezer kilométer megtétele után sem szakadtan, törötten, vizesen vagy urambocsá penészesen kézbesíti a külföldön élő családtagoknak szánt ajándékokat, karácsonyi finomságokat?

A lista elkészítéséhez górcső alá vettük az Anglia-Magyarország közötti fuvarozással, költöztetéssel, csomagszállítással foglalkozó magyar szakembereket, vállalkozókat, cégeket.

Azt tapasztaltuk, hogy gyakorlatilag Dunát lehetne rekeszteni az Egyesült Királyság és Magyarország közötti költöztetést és/vagy csomagszállítást vállaló szolgáltatókkal, sokszor mégis gondot okoz egy-egy kisebb doboz hazajuttatása, mert lehet, hogy éppen a mi területünket kerüli ki nagy ívben a kiszemelt fuvaros.

Listánkkal segíteni szeretnénk mindazokat az olvasókat, akiknek bármikor a közeljövőben szüksége lehet szállítóra. Itt egy helyen megtaláljátok az angliai magyar fuvarosokat szállítási területenként.


Szeged-Kecskemét-Budapest-Győr-London-Bristol
  • Szalai Krisztián

Velünk gyorsan és kényelmesen célhoz érhetsz! Anglia és Magyarország között érted megyünk és haza is viszünk. Sőt, nemcsak téged, hanem akár a kis kedvencedet is.

Hozhatsz magaddal egy 30 kg-os bőröndöt és egy kézitáskát, de ha ez sem lenne elég, csomagszállítást és komplett költöztetést is vállalunk.

Örömmel tájékoztatunk minden részletről. Hívj, üzenj Viber-en, vagy kérj visszahívást sms-ben a +36 70 338 7398-as vagy a +44 7448 499 657-es telefonszámon.


Magyarország, Ausztria, Németország, Hollandia, Belgium, Franciaország, Anglia
  • Lender Norbert –  TransLender International Removals and Transport

Gyors, udvarias, megbízható és megfizethető költöztetés, fuvarozás kompromisszumok nélkül. Számtalan különös kérést sikerrel teljesítettünk már az évek során, számunkra nincs megoldhatatlan helyzet.

A külföldre költözés éppen elég terhet jelent, nem kell, hogy az ingóságai miatt is aggódjon. Minden csomagot, – legyen az kicsi vagy nagy – a lehető legbiztonságosabb módon juttatjuk el a rendeltetési helyére.

Motorok, robogók, quadok szállítását is vállaljuk Anglián belül és az egész Európai Unió területén. Online vásárlás, vagy műszaki meghibásodás esetén is számíthat ránk. Elérhetőségeink: Tel: +36 30 738 9080 vagy +44 77 6286 9334, Facebook, e-mail: translender@yahoo.com.


Szeretnél az angliai magyar fuvaros listába bekerülni? Vedd fel velünk a kapcsolatot az info@angliaikisokos.com e-mail címen, vagy rendeld meg ide kattintva.

 TransferWise

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..