Itt a nagy fuvarozó lista: csomagszállítás, költöztetés Anglia-Magyarország között

 KONYV

Rengeteg megkeresést kapunk tőletek azzal a kéréssel, hogy tudnánk-e ajánlani megbízható csomagszállítót? Aki nemcsak felveszi, hanem épségben le is adja a küldeményét?

Akire nyugodtan rábízhatjátok az értékeiteket a sokszor napokig tartó úton? Aki több ezer kilométer megtétele után sem szakadtan, törötten, vizesen vagy urambocsá penészesen kézbesíti a külföldön élő családtagoknak szánt ajándékokat, karácsonyi finomságokat?

 TransferWise

A lista elkészítéséhez górcső alá vettük az Anglia-Magyarország közötti fuvarozással, költöztetéssel, csomagszállítással foglalkozó magyar szakembereket, vállalkozókat, cégeket.

Azt tapasztaltuk, hogy gyakorlatilag Dunát lehetne rekeszteni az Egyesült Királyság és Magyarország közötti költöztetést és/vagy csomagszállítást vállaló szolgáltatókkal, sokszor mégis gondot okoz egy-egy kisebb doboz hazajuttatása, mert lehet, hogy éppen a mi területünket kerüli ki nagy ívben a kiszemelt fuvaros.

Listánkkal segíteni szeretnénk mindazokat az olvasókat, akiknek bármikor a közeljövőben szüksége lehet szállítóra. Itt egy helyen megtaláljátok az angliai magyar fuvarosokat szállítási területenként.


Magyarország – Anglia – Skócia – Írország – Spanyolország

  • SRTrans Courier Service

Egy futárszolgálat, ahol a sok éves tapasztalat találkozik a gyakorlatiassággal, és a jó szándékkal.

Hivatalos kisállatszállítói engedéllyel, gyakorlott sofőrökkel, kiterjedt kapcsolatrendszerrel és komoly referenciákkal állunk rendelkezésére.

Legyen szó akár kamionos szállításról, raktározásról, vagy egyéb logisztikai igényről, reális árakra és rugalmas hozzáállásra számíthat, ha megbíz bennünket.

Elérhetőségeink:


Szeged-Kecskemét-Budapest-Győr-London-Bristol
  • Szalai Krisztián

Velünk gyorsan és kényelmesen célhoz érhetsz! Anglia és Magyarország között érted megyünk és haza is viszünk. Sőt, nemcsak téged, hanem akár a kis kedvencedet is.

Hozhatsz magaddal egy 30 kg-os bőröndöt és egy kézitáskát, de ha ez sem lenne elég, csomagszállítást és komplett költöztetést is vállalunk.

Örömmel tájékoztatunk minden részletről. Hívj, üzenj Viber-en, vagy kérj visszahívást sms-ben a +36 70 338 7398-as vagy a +44 7448 499 657-es telefonszámon.


Magyarország, Hollandia, Belgium és Anglia /Részletek/
  • Angolcsomag Ltd

Cégünk csomagküldéssel, költöztetéssel, áruszállítással foglalkozik Magyarország, Hollandia, Belgium és Anglia között.

Célunk az Önök igényeinek maximális kielégítése, ezért mérsékelt árainkkal és tapasztalt kollégáinkkal bármikor állunk a rendelkezésükre.

Bármilyen kérdésük vagy konkrét kérésük esetén várjuk megkeresésüket, telefonon, e-mailben vagy Facebook-on. Minden csatornán figyelünk Önökre. Web: www.angolcsomag.hu, Tel.: +36 30 236 3459 és +44 20 3355 2190.


London teljes területe – Anglia – egész Európa
  • Bordás Tamás – C.R. Ltd

Professzionális és problémamentes költözésre, biztosított és gyors csomagszállításra vágyik? Bízza ránk a feladatot! Több ezer elégedett ügyfelünk a garancia arra, hogy szolgáltatásunkban nem fog csalódni.

Vállaljuk szobák, lakások, irodák, családi házak költöztetését illetve annak teljes körű lebonyolítását Angliában és egész Európában. Mi elhozzuk és elvisszük, bármit is szeretne küldeni!

Megújult weboldalunkon gyorsan és kényelmesen leadhatja a megrendelését, vagy kérhet árajánlatot az alábbi elérhetőségeink valamelyikén: Facebook, Tel.: +44 74 2693 7146 és +36 30 793 0199, e-mail: info@ukcsomagszallitas.com.


A lista 2018. szeptember 26-án készült és folyamatosan töltjük fel a szolgáltatók elérhetőségeivel. Ha Ön az Egyesült Királyság és Magyarország közötti csomagszállítással, fuvarozással, költöztetéssel, vagy akár személyszállítással foglalkozó vállalkozó és szeretne a nyilvántartásunkba bekerülni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@angliaikisokos.com e-mail címen. Köszönjük.


Felejtsd el a drága külföldi pénzküldést! Tudunk jobbat.

Hogyan szerezz a legjobb áron repülőjegyet? Megmutatjuk.

Szeretnéd elérni a legtöbb angliai magyart? Hirdess nálunk!

Rita Somlai
About Rita 131 Articles
Az Angliai Kisokos alapítója, főszerkesztője és kizárólagos tulajdonosa vagyok. Angliában élek 7 éve a családommal, így egész közelről van rálátásom az angliai életre. Korábban az értékesítés és a marketing minden elképzelhető területét és ranglétráját végig jártam, jelenleg az ott szerzett tapasztalataimat hasznosítom és folyamatosan képzem magam.

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..