Itt a nagy fuvarozó lista: csomagszállítás, költöztetés Anglia-Magyarország között

 TransferWise

Rengeteg megkeresést kapunk tőletek azzal a kéréssel, hogy tudnánk-e ajánlani megbízható csomagszállítót? Aki nemcsak felveszi, hanem épségben le is adja a küldeményét?

Akire nyugodtan rábízhatjátok az értékeiteket a sokszor napokig tartó úton? Aki több ezer kilométer megtétele után sem szakadtan, törötten, vizesen vagy urambocsá penészesen kézbesíti a külföldön élő családtagoknak szánt ajándékokat, karácsonyi finomságokat?

A lista elkészítéséhez górcső alá vettük az Anglia-Magyarország közötti fuvarozással, költöztetéssel, csomagszállítással foglalkozó magyar szakembereket, vállalkozókat, cégeket.

Azt tapasztaltuk, hogy gyakorlatilag Dunát lehetne rekeszteni az Egyesült Királyság és Magyarország közötti költöztetést és/vagy csomagszállítást vállaló szolgáltatókkal, sokszor mégis gondot okoz egy-egy kisebb doboz hazajuttatása, mert lehet, hogy éppen a mi területünket kerüli ki nagy ívben a kiszemelt fuvaros.

Listánkkal segíteni szeretnénk mindazokat az olvasókat, akiknek bármikor a közeljövőben szüksége lehet szállítóra. Itt egy helyen megtaláljátok az angliai magyar fuvarosokat szállítási területenként.


Szeged-Kecskemét-Budapest-Győr-London-Bristol
  • Szalai Krisztián

Velünk gyorsan és kényelmesen célhoz érhetsz! Anglia és Magyarország között érted megyünk és haza is viszünk. Sőt, nemcsak téged, hanem akár a kis kedvencedet is.

Hozhatsz magaddal egy 30 kg-os bőröndöt és egy kézitáskát, de ha ez sem lenne elég, csomagszállítást és komplett költöztetést is vállalunk.

Örömmel tájékoztatunk minden részletről. Hívj, üzenj Viber-en, vagy kérj visszahívást sms-ben a +36 70 338 7398-as vagy a +44 7448 499 657-es telefonszámon.


Szeretnél az angliai magyar fuvaros listába bekerülni? Vedd fel velünk a kapcsolatot az info@angliaikisokos.com e-mail címen, vagy rendeld meg ide kattintva.

 TransferWise

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .