Ingyenes szilveszteri tömegközlekedés Londonban

 hirdetes

Várhatóan idén is több százezren utaznak Londonba, hogy méltón elbúcsúztassák az óévet, és az Egyesült Királyság legnagyobb ünnepi tűzijátékát megnézzék. A londoni közlekedési vállalat kissé megkésett karácsonyi ajándéka az utasoknak, hogy ingyenes lesz a szilveszteri tömegközlekedés Londonban, s így a lehető legjobban indulhat a 2019-es esztendő.

A londoni közlekedési vállalat megerősítette, hogy szilveszter éjjel 23 óra 45 perctől újév napján hajnali 4 óra 30 percig a teljes hálózatán ingyenes lesz a tömegközlekedés Londonban.

 TransferWise

Üröm az örömben, hogy a legtöbb vonalon ünnepi menetrend szerint közlekednek a járművek és sok járat kimarad. Sőt, néhány metróállomás zárva lesz, avagy bemenni nem, csak kilépni lehet.

Ez utóbbiak közé tartoznak olyan nagyobb állomások, mint például a Covent Garden (19 órától csak kijárat), a Leicester Square (20 órától csak kijárat és 23.30-kor bezárják), a Piccadilly Circus (23.30-tól zárva).

A Camden Town, a St James’s Park, a Victoria és a Waterloo metróállomások nyitva lesznek.

A Piccadilly vonalon Rayners Lane és Uxbridge között egyáltalán nem lesz szolgáltatás. A Waterloo & City vonalon pedig csak éjjel 2 óra 30-ig utazhatunk.

További részletekért látogassatok el a TFL honlapjára: https://tfl.gov.uk/status-updates/major-works-and-events/new-year-s-eve-2018

Felejtsd el a drága külföldi pénzküldést! Tudunk jobbat.

Hogyan szerezz a legjobb áron repülőjegyet? Megmutatjuk.

Rita Somlai
About Rita 136 Articles
Az Angliai Kisokos alapítója, főszerkesztője és kizárólagos tulajdonosa vagyok. Angliában élek 7 éve a családommal, így egész közelről van rálátásom az angliai életre. Korábban az értékesítés és a marketing minden elképzelhető területét és ranglétráját végig jártam, jelenleg az ott szerzett tapasztalataimat hasznosítom és folyamatosan képzem magam.

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..