Ingyenes szilveszteri tömegközlekedés Londonban

 TransferWise

Várhatóan idén is több százezren utaznak Londonba, hogy méltón elbúcsúztassák az óévet, és az Egyesült Királyság legnagyobb ünnepi tűzijátékát megnézzék. A londoni közlekedési vállalat kissé megkésett karácsonyi ajándéka az utasoknak, hogy ingyenes lesz a szilveszteri tömegközlekedés Londonban, s így a lehető legjobban indulhat a 2019-es esztendő.

A londoni közlekedési vállalat megerősítette, hogy szilveszter éjjel 23 óra 45 perctől újév napján hajnali 4 óra 30 percig a teljes hálózatán ingyenes lesz a tömegközlekedés Londonban.

Üröm az örömben, hogy a legtöbb vonalon ünnepi menetrend szerint közlekednek a járművek és sok járat kimarad. Sőt, néhány metróállomás zárva lesz, avagy bemenni nem, csak kilépni lehet.

Ez utóbbiak közé tartoznak olyan nagyobb állomások, mint például a Covent Garden (19 órától csak kijárat), a Leicester Square (20 órától csak kijárat és 23.30-kor bezárják), a Piccadilly Circus (23.30-tól zárva).

A Camden Town, a St James’s Park, a Victoria és a Waterloo metróállomások nyitva lesznek.

A Piccadilly vonalon Rayners Lane és Uxbridge között egyáltalán nem lesz szolgáltatás. A Waterloo & City vonalon pedig csak éjjel 2 óra 30-ig utazhatunk.

További részletekért látogassatok el a TFL honlapjára: https://tfl.gov.uk/status-updates/major-works-and-events/new-year-s-eve-2018

Felejtsd el a drága külföldi pénzküldést! Tudunk jobbat.

Hogyan szerezz a legjobb áron repülőjegyet? Megmutatjuk.

 TransferWise
Rita Somlai
About Rita 146 Articles
Az Angliai Kisokos alapítója és tulajdonosa vagyok. 7 évig szívtuk a ködös Albion párás levegőjét a fiaimmal, - ahol ez idő alatt számtalan életreszóló kalandban volt részünk - mielőtt érzékeny búcsút vettünk tőle, és közelebb költöztünk szeretett szülőföldünkhöz. Kevés szabadidőmben legszívesebben a konyhában alkotok, az édesszájú családom legnagyobb örömére.

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .