Így szedj fel egy angol csajt

Írtunk már egy cikket arról, hogy szerintünk miért ne randizz angol csajjal, amely bevalljuk töredelmesen, több biztosítékot kiütött. Mivel úgy gondoljuk, néha belefér, most elmondjuk azt is, hogy ha mégis angol csajt szeretnél felszedni, akkor hogyan tedd. Ráadásul ennek a cikknek a megírásában angol lányok is segítettek.

Randizni csak okosan

Vigyázz, bonyolult mondattal kezdünk! Kezdjük úgy, mintha a Nők Lapját olvasnád valamikor a 2000-es évek végén. Azóta tudjuk, hogy a nők szerint az a baj, hogy a pasik egyáltalán nem értik, hogy mit szeretne a nő. Nem tudod hova szeretne menni, nem tudod mire vágyik, sok pasi azt sem tudja kinek kell fizetnie a randin, vagy egyáltalán hol legyen az első találka?

Nagyon sok szakértő ad ostoba tippeket: elolvastunk néhányat, eszerint éppúgy tökéletes randihelyszín egy vidámpark úgy, hogy felesben álljátok a számlát, mint a gyertyafényes, romantikus vacsora valami fancy étteremben ahol elköltesz 350 fontot egy idegesítően röhögő, kilenc sört betoló, állandóan a telefonját nyomkodó dél londoni csajjal.

Sok angol csajt kérdeztünk meg, és most megírjuk mit mondtak. Íme pár fontos dolog, ha fel szeretnél szedni egy angol lányt.

Randitippek

1: Az első benyomás

Mint mindenhol, az angliai csajoknak is fontos az első benyomás: de csak nekik. Szóval az elvárt, hogy te fess legyél (ugye milyen rég hallottad ezt a szót) elegáns, jó illatú, pasis.

Ettől ő még simán odahömpölyög egy gyűrött pólóban, egy olyan miniszoknyában ami kiemeli a vastag combjait, úgy, hogy kicsit elcsúszott a festék az arcán: mindezt azért mert ő már elfogadta önmagát, ezért most rajtad a sor, különben is ismerd meg egyből.

2: Fontos, hogy hova viszed

Az angol csajok szeretik, ha irányítják őket. Nincs azzal nagy gondjuk, ha te találod ki, hogy hol legyen a randihelyszín (azért legyen jó hely, és érezze magát jól) viszont elvárják azt, hogy bármelyik pillanatban átvehessék az irányítást, és ezt rugalmasan kezeld.

Szóval, ha elviszed az angol csajt egy vacsorára, lehet, hogy egy ismeretlen kerület ismeretlen kocsmájában, egy soha eddig nem hallott együttes koncertjén kötsz ki, mert a basszusgitáros a volt pasija, vagy a nemrég átoperált húga. Mosolyogj.

3: Legyen önbizalmad

Minden angol nő szereti azt, ha a pasinak van önbizalma, mert neki is lesz. Különben észrevenné a hiányosságait, nem pedig kiemelné. Elvárja, hogy tudd, hogy mit szeretnél, tudd, hogy miért, vezess, de ne irányíts, és ne ess abba a hibába, hogy amikor a lány igent mond, akkor összetojod magad, és
akkor jönnek elő a komplexusaid. Akkor fogod lenyűgözni, ha magabiztos vagy, de nem nyomulsz. Nyomulni ő fog.

4: A nyelv

Nagyon valószínű, hogy lesznek nyelvi akadályok (hacsak nem 15 éve élsz Angliában) de ezen ne aggódj: az angol lány tudni fogja, hogy egy idegen anyanyelvűvel randizik, ezért (ha akar) segíteni fog neked ezt a pici gondot áthidalni. A csajok szerint attól, hogy hibásan beszélsz angolul, még nem dől össze a világ, azért senkit nem dobtak még ki.

5: Az ex tabu

Egyetlen mondattal intézzük is ezt el: az ex tabu, de csak neked. Ő simán beszél róla, elmondja majd, hogy mennyi rossz tulajdonsága volt az előző pasijának, mekkora lúzer volt (szerencséd, ha nem tudod meg a méreteit, és azt, hogyan szexelt) és miért kellett mennie. Bólogass megértőn, és próbálj ne belegondolni, hogy majd egyszer rólad is így beszél valakinek. Ha ezek után van kedved vele lenni, tedd meg.

6: Udvarias legyél

Mindenképpen legyél udvarias. Az a célod, hogy a randipartnerrel minőségi időt tölts együtt, ezért kapcsold ki a telefonod, és minden zavaró körülményt. Eközben elegánsan ne vedd észre, hogy ő az elmúlt fél órában kétszer nézett rád, mert folyamatosan csetelt.

Úriember vagy, ezért ajánld fel, hogy a napot te állod, ez legyen a te rizikód, akkor is ha a 10. percben tudod, hogy ez a kapcsolat nem lesz hosszú távú, és csak azért nem menekülsz el a WC ablakon keresztül, mert egy másik menekülő pasi beszorult.

7: Randi utókövetés

Ez újdonság. Az angol csajok elvárják, hogy a randi után adj visszajelzést. Az a szerencse, hogy nem kell politikailag korrektnek lenned, azaz nem kell kertelned. Ha tudod, hogy nem lesz több találkozó, nem szimpatikus, és nem fogod keresni akkor mond el neki, hogy szerinted nem vagytok egy hullámhosszon.

Semmiképp ne hitegesd, és semmiképp ne játszmázz. Ha szimpi volt akkor nem kell három napot várnod, aznap este már (vagy reggel) megmondhatod neki. Csak óvatosan, mert lehet, hogy fél óra múlva egy bőrönddel áll az ajtód előtt, hisz épp elköltözött volna a mamahotelből, és téged választott.

8: Nincs erőszakoskodás

Semmit, de tényleg semmit ne tegyél amit a partnered nem akar. Legyen az egy csók, vagy egy kézfogás. Semmit ne siettess, és semmit ne erőszakoskodj. Majd ő.

Angol lánnyal randizni nem sokban különbözik attól, mintha magyarral tennéd, viszont könnyebb, mert az angol csajok hamarabb mondanak igent, ha szimpatikus vagy nekik, így könnyebb összehozni a randit. Szóval, randira fel, hívd el még ma a kiszemeltedet (ha mered).

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .