Hol tanultad te a cégvezetést?

SZPONZORÁLT TARTALOM

Gondolom, hogy az érettségi után beiratkoztál a Cégtulajdonosok és Cégvezetők Egyetemére.

Ott öt év alatt elsajátítottad az elméletét, a gyakorlatát, az eszközeit és az alapanyagait egy cég irányításának. Szorgalmasan bejártál az előadásokra és sikeresen leszigorlatoztál a munkatársak kezeléséből, pénzbehajtásból, csapatépítésből.

Ugyan!

Sajnos a világon a legtöbb vállalkozás kényszervállalkozás. Vállalkozó barátunk annak idején jó szakemberként elégedetlen volt az alkalmazotti fizetésével, az idegesítő főnökével, a munkahelyi kötöttségekkel, és belevágott egy vállalkozásba. Így aztán kapott egy sokkal hülyébb főnököt: önmagát. Mert ugyan lehet, hogy Te jó szakember vagy, de a cégvezetés egy másik szakma, amihez szintén értened kellene.

Te cégvezetőként, mivel más lehetőséged nincs, a nagybetűs ÉLET cégvezetői iskolájába jársz folyamatosan. Az ember kapott tíz nagy pofont balról, húszat jobbról, aztán hátulról százszor seggbe rúgták és így körülbelül tudja az irányt, hogy cégvezetőként merre felé kell menni. Persze ez sem elhanyagolható. De van még mit tanulni.

Ennek most vége!

Mit szólnál ahhoz, hogy végre úgy fejleszthetnéd a cégedet, hogy gyakorlatias tudást kapsz?

BÁZIS1 TRÉNING Angliában gyakorlatias, szórakoztató cégvezetési tréning profi előadótól.

MIKOR VALÓ NEKED IGAZÁN A BÁZIS1 TRÉNING?

Akkor, ha

  • használható információkra, gyakorlatias tudásra vágysz
  • érdekes témáról, jó hangulatú közegben akarsz tanulni
  • új tudásra akarsz szert tenni úgy, hogy azt meg is értsd
KI LESZ AZ ELŐADÓ?
Piroska Gyula

Az előadó Magyarország egyik legismertebb és legnépszerűbb üzleti előadója, a Seminar Consulting alapítója, Piroska Gyula lesz. Sajátos humora, meghökkentően szókimondó stílusa és ragyogó példái élménnyé teszik a tréningjeit.

Az elmúlt huszonegy évben összesen tizenöt nemzet polgárai fordultak meg tréningjein és előadásain, Londontól Moszkváig. Több mint harmincezren vettek részt képzésein a cégtulajdonlás, a cégvezetés, az üzleti etika és a menedzsment technológia témaköreiben.

Eddig hét könyve jelent meg. „Egy hajóban evezünk” című első könyve háromszoros bestsellerré vált.

MIKOR ÉS HOL LESZ?

Az alábbi időpontban tartjuk a tréninget:

2019. szeptember 21-22 (szombat-vasárnap) 9:00-21:00

A BÁZIS1 TRÉNING HELYSZÍNE:

A tréning helyszíne a bárhonnan könnyen megközelíthető Hotel Hilton London Gatwick Airport.

Cím: South Terminal, Horley, Gatwick RH6 0LL, UK

Jelentkezni és további információkat kapni a weboldalunkon tudsz: https://seminarconsulting.hu/bazis1-trening-brit-magyar-vallalkozoknak


Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .