TransferWise

Az Angliai Kisokos honlapra kiemelt hirdetések megrendelése lehetséges. Hatékony reklám megoldásokat kínálunk kedvező árakon mindenkinek, aki az Egyesült Királyságban élő magyarokat szeretné megszólítani.

Banner hirdetések többféle méretben helyezhetők el az Angliai Kisokos oldalain, a megrendelés teljes időtartamára kizárólagos, nem rotálódó felületet biztosítunk valamennyi hirdetőnknek.

Vállaljuk szponzorált tartalmak írását kedvező árakon, majd igény szerint a kész cikket a közösségi oldalainkon és csoportjainkban promotáljuk.

Ajánlatkéréshez, illetve kiemelt hirdetés megrendeléséhez kérjük értelemszerűen töltse ki az alább megjelenő űrlapot.

Kérhet telefonos visszahívást a hirdetésszervezőinktől, ez esetben kérjük adja meg a pontos telefonszámát és jelezze számunkra, hogy mely időpont a legalkalmasabb a beszélgetésre.

Megrendelés után számlát állítunk ki a szolgáltatásról és elektronikus úton eljuttatjuk a megadott e-mail címre. Az ellenérték beérkezése után aktiváljuk a hirdetést.

Az aktuális hirdetési ajánlatunk, média ajánlatunk itt lapozható. Hosszabb időre történő bérlés esetén egyedi kedvezményeket tudunk biztosítani!

Ha nem találja az Önnek leginkább megfelelőbb hirdetési formát, vagy bármilyen kérdése lenne, keressen bennünket az elérhetőségeinken bizalommal.

 TransferWise