Hatalmas bravúr: Magyarok a legjobb angol könyvelőirodák között

Szponzorált tartalom

Újabb magyar bravúr született Angliában. A könyvelő szakma Oszkár-díjának is nevezett LUCA-díjat 2020-ban a magyar tulajdonosi hátterű EVLA Ltd. vehette át “Nagy Könyvelői Praxis” kategóriában, s így az Egyesült Királyság négy legjobb ICB irodája közé került.

Elégedett ügyfelek és minőségi könyvelés jellemzi azt az angliai magyar könyvelőirodát, amely egészen különleges elismerésben részesült 2020-ban. A közismerten vállalkozóbarát országban több mint 10 éve tevékenykedő csapatot az angol könyvelőirodák egyik legjobbjának tituláltak.

Londonban minden év novembere és decembere között rendezik meg a LUCA Awards díjátadó ünnepséget, ahol a könyvelői szakma legjobbjait is díjazzák. A LUCA Awards névadója Fra Luca Bartolomeo de Pacioli (1445 – 1517) olasz szerzetes, akinek a kettős könyvelés folyamatának leírását köszönhetjük.

A LUCA-díjra az Egyesült Királyság területén működő könyvelőirodák nevezhettek, a nyertes a díjat az éves kiemelkedő teljesítményéért kaphatta meg.

Az EVLA Ltd. részére átadott “Nagy Könyvelői Praxis” díj.

E rangos eseményen a meghívottak listáján szerepelnek többek között VIP üzletemberek, fontos közéleti személyiségek, nagykövetek. Több mint 200 vendég a világ minden tájáról. A 2020-as LUCA díjátadó ünnepséget a COVID-19-el összefüggő korlátozások miatt online tartották.

Magyar nyelvű könyvelés Angliában

Szabó Éva, az EVLA Ltd. ügyvezetője szerint hatalmas megtiszteltetés és egyben eddigi munkájuknak szóló rangos elismerés, hogy a “Nagy Könyvelői Praxis” díjat ők vették át:

“Amikor 13 évvel ezelőtt a szigetországba érkeztünk, álmunkban nem gondoltuk volna, hogy ekkora dicsőség vár ránk. Nagyon büszkék vagyunk a kapott elismerésre egy ilyen megpróbáltatásokkal teli évben, ahogy arra is, hogy magyarként mi lehetünk az egyik legjobb angol könyvelőiroda. Büszke vagyok a csapatomra, az EvlaTeam csapatára a csodálatos munkáért, amit szívvel-lélekkel végeztek, s amiért a döntőbe jutottunk az országos Accounting Excellence díjon is. Ezt ugyan nem mi nyertük meg, de ez nem veszi el a fényét a ténynek, hogy az Egyesült Királyság legjobb könyvelőirodái között vagyunk .”

Mindenki egyformán fontos

A bizalom nem azonnal születik meg, ki is kell érdemelni. Talpraesettség és rengeteg tanulás, tapasztalat nélkül nehéz, vagy lehetetlen lett volna elérni ezt az eredményt.

Az ügyfelek értékelései, véleményei, visszajelzései alapján az EVLA Ltd. “Nagyszerű, megbízható szolgáltató.”; “Barátságos ügyfélszolgálat, naprakész és magas színvonalú szolgáltatás.”; “Pontosan betartják a határidőket.”; “Mindig nagyon gyorsan válaszolnak.”; “Éva zseniális és nagyon segítőkész.” (Trustpilot)

Az EVLA Ltd. méltán népszerű az angliai magyarok körében is. Bizalommal fordulhatunk hozzájuk, legyen szó akár angol cégalapításról, vagy a könyvelésünk naprakészen tartásáról.

A legjobb helyen járunk, ha az angol adóbevalláshoz kellene egy kis segítség, vagy ha az alkalmazottaink bérszámfejtését adnánk szakértő kezekbe. Minden esetben valódi támogatást nyújtanak a hozzájuk forduló magánszemélyeknek/vállalkozóknak, és gyorsan találnak megoldást a speciális igényekre is.

EVLA Ltd. elérhetőségek:

Web: www.evabookkeeping.co.uk
Email: info@evabookkeeping.co.uk
Facebook: https://www.facebook.com/evabookkeepinguk/
Skype: szabo.eva.beatrix
Telefon: +44 7786 086348, +447584076227

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .