Ha Angliában vállalkozol, ez dupla áron is megérné, de most kedvezménnyel jöhetsz

Szponzorált tartalom

Neked szól, ha már jelenleg is Angliában vállalkozol vagy a jövőben vállalkozni szeretnél az Egyesült Királyságban.

II. Brit-Magyar Üzleti Konferencia – London Gatwick Hilton konferenciaterem – 2019. október 26.

A konferencia márciusban került megrendezésre először Londonban, és az ott megjelentek egybehangzó véleménye az volt, hogy szükség van ilyen összejövetelekre az angliai magyar vállalkozók között.

Ez inspirált bennünket arra, hogy újra megszervezzük ezt az üzleti fórumot, hogy ismét sokat tanuljunk, új nézőpontokat ismerjünk meg és általánosan tájékozottak legyünk a vállalkozásokat érintő aktualitásokkal kapcsolatban mi, akik a saját lábunkra álltunk itt az Egyesült Királyságban.

Márciusban gondosan a várható Brexit napja utánra tettük az időpontot remélve, hogy legalább akkorra világos lesz mi felé kell haladniuk a vállalkozásoknak. Ez úgy tűnik hiú ábránd volt. Most ismét az új Brexit időponthoz igazodtunk, de már nincsenek nagy reményeink látva a jelenlegi politikai helyzetet.

Egy dolog viszont változott az elmúlt hónapok alatt. Egyre több a hivatali közlemény, végre vannak állásfoglalások, végre vannak konkrét lépések, végre vannak tanulmányok, amikből fel lehet készülni.

Hogy lesz-e Brexit?

Azt sajnos nem látjuk, épp szervizben van a mindent látó üveggömbünk. De egy dolog biztos, ha nem lesz, akkor nem sok minden változik, arra nem kell külön készülni. Ha viszont lesz, az hatással lesz Ránk is, ezért bölcs dolog előre lépéseket tenni.

A túl sok tudás még senkinek nem ártott meg, még ha a végén nem is kellett használni. A nem-tudás viszont határozottan gondot okozhat egy ügyvezető, vállalkozó életében.

A konferencia elkerülhetetlenül érinti tehát a Brexitet, de nem csak a Brexitről fog szólni. A témákat ismét a vállalkozókat érintő fő területekre bontottuk, így lesz előadás jogi, nyelvi, marketing, banki, hitelezési, személyzeti, adózási és könyvelési kérdésekben.

Ezek az alappillérei egy vállalkozásnak és nagyon ritka, hogy mindezt egy helyen, egy időben megkapja valaki.

Mit kapsz, ha eljössz?

  • 7 érthető, világos szakmai előadást könyvelési, jogi, marketing, személyzeti, nyelvi és pénzügyi területen MAGYAR nyelven.
  • Rövid bemutatkozó történeteket és sikersztorikat Angliában működő vállalkozásoktól.
  • Kapcsolatépítési lehetőségeket: Nem csak az előadókkal, de más vállalkozókkal is építhetsz kapcsolatot, saját vállalkozásod szóróanyagait, névjegykártyáját lehetőséged lesz megosztani a jelenlévőkkel. A szünetekre bőven hagytunk időt, így sok tapasztalatot, véleményt lehet megosztani és tanulni másoktól vagy mások hibáiból.
  • Eszközöket: nem csak a száraz, bürokratikus tényekkel akarunk bombázni, hanem valós eszközöket adni, amivel sikeresebbé teheted a vállalkozást, akár marketing, nyelvi vagy pénzügyi segítségre van szükséged.
  • Válaszokat a kérdéseidre: az egész napos rendezvény alatt számos lehetőség lesz beszélni a szakmai előadókkal is, így ha van olyan kérdésed, amire még nem kaptál választ, azt mindenképp hozd magaddal.
  • Teljes ellátást: A jegyár emellett ebédet is tartalmaz a Hilton éttermében, valamint a szünetekben kávé, üdítő és snackbár vár mindenkit.

Angliában vállalkozol? A konkurenciád lehet ott lesz, ne maradj le mögöttük! Szeptember 30-ig a jegyek 60 fontért elérhetőek kedvezményesen. Ha esetleg nem egyedül jönnél, a további kísérőjegyek 50 fontba kerülnek a kedvezmény ideje alatt.

Várunk mindenkit szeretettel 2019. október 26-án a Hilton London Gatwick konferenciatermében. További részletek és jegyvásárlás a www.uzletiforum.co.uk oldalon.

Szabó Éva szervező

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .