Forest & Ray – Magyar Fogorvos Londonban

SZPONZORÁLT TARTALOM

Ha megbízható, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező fogorvost keresel, a legjobb helyen jársz. Magyar fogorvos Londonban a British Múzeum közvetlen közelében várja a pácienseket.

Rendelőnk 7 éve vezető fogászat Londonban és az első és bizonyos tekintetben egyetlen londoni fogászati rendelő, amely kifejezetten az itt élő magyar lakosság szolgálatára alakult. Áprilisban felújított rendelőnkben, szakképzett orvosaink várnak mindenkit, aki fogászati panaszokkal küszködik.

Klinikánk London központjában, a British Múzeum közvetlen szomszédságában található, ahol munkatársaink a hét minden napján, kora reggeltől késő estig állnak rendelkezésedre. Áraink 40%-kal a londoni magán fogászatok tarifái alatt vannak, így garantálva a megfizethető minőséget.

A Forest and Ray Ltd. 2006-ban alapította meg a Londoni Magyar Fogorvos klinikát. Azóta is az első olyan fogászati rendelő, mely kifejezetten a Londonban élő több tízezres magyar lakosságra specializálódott.

A rendelő London központjában található, a British Múzeum közvetlen közelében, a Gilbert Place 8F alatt. Épp ezért metróval és busszal egyaránt megközelíthető, az autósok pedig parkolóházban tehetik le járművüket. Kezelésre telefonon és e-mailben egyaránt jelentkezhetnek a páciensek, de a Facebook oldalunkon is bizalommal kereshetnek bennünket.

A kezelések menetét, az eljárásokat, technikákat a páciensek anyanyelvén ismertetjük, ami tapasztalataink szerint nagy biztonságérzetet nyújt betegeinknek, valamint így könnyebben alkalmazkodhatunk igényeikhez.

teklalight_0038

A fogászati kezelések teljes körét lefedjük, orvosaink között minden területnek akad specialistája. Az általános fogászati kezelések mellett több fogorvosunk foglalkozik szájsebészettel és implantológiával, továbbá két fogszabályozóra szakosodott orvosunk is van.

Rendelőnkben fogtechnika is működik, minek köszönhetően a fogtechnikusok és az orvosok között zavartalan a kommunikáció, garantálva ezzel a munkák gyors és precíz elkészülését.

Fogászatunk a hét minden napján napi 10 órát nyitva tart, késő esti időpontokban is. Így dolgozó vendégeink akár munka előtt, vagy munka után is igénybe vehetik szolgáltatásainkat. Állandóan működő ügyfélszolgálatunkkal akár már a megkeresés napján, de legkésőbb 2-3 napon belül tudunk időpontot biztosítani.

Ennek hosszúságát a kezelés típusához igazítjuk, törekedve arra, hogy pácienseinknek ne kelljen hosszú órákat várni időpontjukra, valamint, hogy  a fogorvosoknak is jusson elegendő idő a precíz, pontos munkavégzésre.

FR2-24

Amennyiben komolyabb, összetettebb kezelésről van szó, a páciens kérésére a beavatkozásokat budapesti rendelőnkben is kivitelezhetjük. Ez esetben cégünk munkatársai személyesen segítik betegünket magyarországi tartózkodása alatt. Igény esetén a repülőtérről egészen a klinikáig kíséretet nyújtanak, sőt cégünk akár szállás és transzfer szervezését is vállalja.

A londoni magánfogászatok árainál 30-40%-kal alacsonyabb árakkal dolgozunk, ezzel is alkalmazkodva az angliai magyar népesség igényeihez. Emellett azonban a legmagasabb színvonalú fogászati kezelést biztosítjuk, csúcsminőségű anyagokkal.

Forest&Ray
Forest & Ray

Elérhetőségeink:

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .