Fordítók, tolmácsok, angol tanárok Angliában

Ahogy magyar származású, ám kitűnően felkészült angol tanárok Angliában, úgy fordítók és tolmácsok is szép számmal megtalálhatók az Egyesült Királyság egész területén.

Na de hol találjuk őket? Az egyik leggyakoribb kérdés, amit nekünk szegeztek, hogy kit tudnánk ajánlani? Hol vannak a legjobb angol tanárok Angliában?

Az angliai magyarok közül sokan nulla nyelvtudással vándoroltak ki külföldre, bízva abban, hogy majd rájuk ragad a nyelv. A 12 év alatti gyerekekre ez igaz is, de felnőtt fejjel már korántsem elég. Főleg, ha a mindennapjainkat magyar (vagy lengyel) anyanyelvű környezetben töltjük külföldön is.

Ahhoz, hogy kitörhessünk a (nem elítélendő) mosogató-takarító-szobalány munkák szentháromságából, és Angliában is el tudjunk helyezkedni a szakmánkban, tanulnunk kell. A közösségi oldalakon gyakran bele is futunk egy-egy angoltanár hirdetésébe, majd elgondolkodunk rajta, hogy valóban ő az igazi? Aki végre megtanít majd bennünket angolul beszélni?

Sok külföldön élő magyar szeretne megtanulni angolul, de valami mindig közbejön. Ha el is kezdjük a tanulást, korántsem biztos, hogy a számunkra ideális magántanárhoz kerülünk, ahol nemcsak az időnket és a pénzünket vesztegetjük, hanem nagy eséllyel bármikor bevethető tudásra teszünk szert.

Mindannyian keressük a tuti technikát, a bizonyítottan működő, valóban hatékony angol tanulási módszert, hiszen tudjuk, hogy minden újabb nyelv egy új világot nyit meg előttünk. Megismerhetünk addig ismeretlen kultúrákat, és soha többé nem leszünk kiszolgáltatva senkinek sem. Mindenkinek csak javasolni tudjuk, hogy bármilyen kevés szabadideje is van a meglévő munkája mellett, abból mindenképpen szánjon időt a nyelvtanulásra.

Amíg nem beszélünk tökéletesen angolul, szükségünk lehet a képzett fordítók és a tolmácsok segítségére is. Angliában egy hivatali ügyintézésnél, vagy orvosnál különösen fontos, akár életmentő lehet a jó kommunikáció, így megelőzhető sok-sok félreértés. Előfordulhat, hogy az otthon megszerzett bizonyítványaink fordítását kéri tőlünk a munkáltatónk, ilyenkor jól jön egy hivatalos fordítóiroda.

Ezzel a listával nem titkolt szándékunk az volt, hogy a legjobbakat összegyűjtsük egy helyre Nektek. Ezzel időt és energiát is spórolunk, hiszen nem kell az internet különböző bugyrából előásni, hogy hol vannak a számunkra ideális fordítók, tolmácsok, vagy angol tanárok Angliában, itt egy helyen megtaláljátok az elérhetőségeiket.


Ez a Te hirdetésed helye

Ez a Te hirdetésed helye

Folyamatosan keressük a referenciákat nyújtani tudó angol magántanárokat, fordítókat és tolmácsokat nemcsak London és az egész Egyesült Királyság területéről, hanem Magyarországról is. Ha szeretnél bekerülni az adatbázisunkba, ide kattintva találsz bővebb infót.

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .