TransferWise

Felhasználási Feltételek – Angliai Kisokos

Üdvözöljük a honlapunkon. Azzal, hogy továbbra is olvassa és használja ezt a weboldalt, Ön automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeinket. Ha nem ért egyet bármely alábbi szabályzattal illetve feltétellel, kérjük ne használja a honlapunkat.

Az “Angliai Kisokos” vagy “Theresia Company Ltd” vagy “Mi” megnevezés a honlap tulajdonosára utal, amelynek regisztrált neve és székhelye: Theresia Company Ltd, Suite 1, 5th Floor, Marshall House, Ring Way, Preston, PR1 2QD, United Kingdom. Cégünk nyilvántartási száma: 08294451. Az “Ön” megnevezés a honlap mindenkori olvasójára, felhasználójára utal.

A honlap használatával Ön az alábbi felhasználási feltételeket fogadja el:

  • A honlapon általános információk találhatóak. A mindenkori változtatás jogát fenntartjuk.
  • Az Angliai Kisokos célja, hogy információkat közvetítsen a honlap segítségével, a tájékoztatásból eredő esetleges károkért felelősséget nem vállal. Sem mi, sem harmadik fél nem nyújt semmiféle garanciát, jótállást az oldalon szereplő információkért. Ön tudomásul veszi, hogy az oldalon szereplő információk és anyagok tartalmazhatnak pontatlanságokat vagy hibákat és mi kizárjuk a felelősséget az esetleges hibákból vagy pontatlanságokból adódó károkért a legteljesebb mértékben.
  • A honlapon található információkat, anyagokat Ön a saját felelősségére használja.
  • Ez a honlap tartalmaz más honlapokra mutató linkeket. Ez az Ön kényelmét szolgálja, nem jelenti azt, hogy mi támogatjuk ezeket a honlapokat. A hivatkozásokat jóhiszeműen bocsátjuk az Ön rendelkezésére. Mi nem vállalunk felelősséget a belinkelt honlapok tartalmáért, valódiságáért, pontosságáért és működéséért.
  • Az Angliai Kisokos honlapon olyan anyagok, információk találhatóak amik a mi saját írásaink, saját tartalmaink, saját szerzeményeink vagy a tulajdonosa átadott nekünk felhasználásra, használatra. Ezen anyagok bármely részének bármely formában történő másolása, sokszorosítása, – beleértve az idegen nyelvre történő lefordítását és idegen nyelven való közzétételét is – más weboldalon vagy bármely műben történő felhasználása az Angliai Kisokos írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos.
  • A honlapon közzétett cikkek, fotók, videók és egyéb szerzői alkotások kizárólag a tulajdonos vagy szerző írásbeli hozzájárulásával használható fel vagy közvetíthető a nyilvánosság felé.
  • A Theresia Company Ltd fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.
  • A honlap bármely részének vagy bármely tartalmának engedély nélküli másolása, sokszorosítása,vagy jogosulatlan felhasználása bűncselekmény, ami azonnali büntető-és polgári jogi következményeket von maga után.
  • A Theresia Company Ltd fenntart minden jogot a felhasználási feltételek kibővítésére illetve megváltoztatására, ezért kérjük látogasson el erre az oldalra gyakrabban.
  • Ön a weboldal látogatásával elfogadja, hogy a honlap használatából adódó esetleges jogviták és követelések Anglia, Észak-Írország, Wales és Skócia (Egyesült Királyság, United Kingdom) jogszabályainak hatálya alá tartoznak.
 TransferWise