Egyéni vállalkozás vagy cégalapítás? EVLATEAM – az angliai adó-és cégügyek magyar szakértője

SZPONZORÁLT TARTALOM

Egyéni vállalkozás vagy cégalapítás? Az Angliában vállalkozni vágyók elsőnek ebbe a kérdésbe botlanak, amikor a tevékenységükhöz leginkább megfelelő formát keresik.

Garantált válasz nincsen, mindenki egyedi körülményekkel indul, de az egyéni vállalkozás általában azoknak megfelelő, akik várható nyeresége egy adóévben 20-25 ezer font alatt marad és egyedül, társ nélkül dolgoznak.

Ha többen indítják a vállalkozást, vagy a várható profit átlépi a 20-25 ezer fontot egy évben, akkor a céges működés a megfelelőbb. Ennek ugyan magasabbak a fenntartási költségei, de ezt már kompenzálja az adómegtakarítás, amit ebben a formában el lehet érni. Arról nem is beszélve, hogy itt a tulajdonos vagyon felelőssége a bevitt tőke erejéig korlátozott, szemben a vállalkozó korlátlan felelősségével.

Bármi is legyen a választása, az EVLATEAM az Egyesült Királyság területén tevékenykedő, magyar szakemberek által működtetett cégcsoport tud segíteni. A cégalapítás, a különféle címszolgáltatások és a vállalkozások illetve a magánszemélyek könyvelési és adóügyi feladatainak ellátása engedélyekhez kötött Angliában. Az EVLATEAM minden engedéllyel rendelkezik, évek óta jogszerűen működik, ügyfeleinek legnagyobb megelégedésére.

Egyéni vállalkozás vagy cégalapítás1

Szabó Éva és csapata professzionális és ügyfélorientált. Segítőkész, türelmes, precíz munkavégzésük garantálja, hogy minden hozzájuk forduló ügyfél biztonságban tudhatja cége könyvelését, adóügyeit, vagy személyes adóbevallását, adó visszaigényléseit.

Az EVLACORP LTD cégalapítással, azok angliai bejegyeztetésével és az ehhez kapcsolódó céges szolgáltatásokkal foglalkozik, az angol adóhatóság (HMRC) felügyelete alatt.

Az angol cégalapító ügynökök szövetségének (ACRA) elismert tagja. A cégbejegyzés saját szoftverükön keresztül, közvetlenül történik az angol Cégbíróságon (Companies House). A székhelyszolgáltatást a saját irodáikban végzik.

Az angol piacra belépni készülő ügyfeleknek hivatali összeköttetést és üzleti tanácsadást is tudnak biztosítani UK Trade and Investment tanácsadói hálózatának tagjaként.

Az EVLA LTD egy angol könyvelőiroda, amely magánszemélyek, egyéni vállalkozók és kis vállalkozások (évi max. 6,5 millió GBP forgalmi és 3,26 millió GBP tőkéjű LTD-k) teljes körű könyvelési feladatait látja el és ezek adóügyeit képviseli az angol adóhivatalnál.

A könyvelési feladatok elvégzésre jogosító engedéllyel rendelkezik (ICB).  Weboldalukon könnyű tájékozódni, rengeteg információ, hasznos tipp segíti az érdeklődőket. Könnyen kezelhető, magánszemélyek, vállalkozók és a különféle ügycsoportok iránt érdeklődők is egyszerűen megtalálhatják a rájuk vonatkozó előírásokat.

Az oldalon ismertetik a vonatkozó rendeleteket, törvényeket, az adott üggyel kapcsolatos angliai gyakorlatot. Minden együtt van ahhoz, hogy megfelelő döntést hozhassunk akár alkalmazottak, akár vállalkozók vagyunk Angliában.

Egyéni vállalkozás vagy cégalapítás3

A magánszemélyek adókedvezményei, adó visszaigénylési lehetőségei, az egyéni és társas vállalkozók adóbevallási kötelezettségei és különféle illeték terhei, a cégek adónemei, bevallásai, kifizetési lehetőségei mellett széleskörű tájékoztatást találunk a bérszámfejtés, az ÁFA, az elszámolható költségek, a számlázás rejtelmei, a büntetések témaköreiben is.

Az oldalon több kalkulátor is segítségünkre van abban, hogy magunk is utána nézhessünk annak, hogy valamilyen fizetési kötelezettség terhel-e minket, illetve valamilyen kedvezmény megillet-e bennünket.

A minőségi szolgáltatásaik árairól is korrekt tájékoztatást kapunk. Számtalan csomagot kínálnak, a szerteágazó ügyféligényekhez igazítva. Tételesen ismertetik a csomag tartalmát, elkerülve a későbbi félreértéseket.

Időszakos akciókkal, kedvezményes árajánlatokkal is igyekeznek kedves ügyfeleik kedvében járni. Aktuális ajánlatuk 2017. július 31.-éig tart. A jelenleg érvényes akció keretében fél áron, azaz 60 GBP-ért készítik el azt a személyi jövedelemadó bevallást (Self Assessment Tax Return), aminek a határideje 2017. január 31.

Az ügyfélportál természetszerűen regisztrációhoz kötött. Az online felület jelentősen megkönnyíti az aktív ügyfeleknek a kapcsolattartást, a rendszeres ügyintézést, a folyamatban lévő ügyeik nyomon követését. Az új ügyfelek is ezen a felületen tudnak konzultációs időpontot foglalni, vagy megrendeléseket leadni cégalapításhoz, vagy adóhivatali regisztrációhoz.

Egyéni vállalkozás vagy cégalapítás2

Az EVLATEAM szakértelme, felkészültsége, alapos tájékoztatása szilárd alapot jelent minden Angliában élő egyéni vagy társas vállalkozónak, céget alapító vagy már működtető személynek, adózással kapcsolatos ügyeket intéző alkalmazottaknak.

Tevékenységük hatékonyságát bizonyítja többek között a tény, hogy több, mint 210000 GBP adó visszaigénylésében működtek közre. Gyors, szakszerű, ügyfélorientált magatartásukból fakadóan több, mint 50000 emailt válaszoltak meg.

Ha egy helyen szeretné intézni cégügyeit, ha biztos, segítő, szakértő kezekbe szeretné helyezi saját vagy vállalkozása pénz-és adóügyeit Angliában is, ne habozzon az EVLATEAM csapatával felvenni a kapcsolatot: http://evlaltd.co.uk/konyveles/kapcsolat_konyveles.

About Rita 145 Articles
Az Angliai Kisokos alapítója és tulajdonosa vagyok. 7 évig szívtuk a ködös Albion párás levegőjét a fiaimmal, - ahol ez idő alatt számtalan életreszóló kalandban volt részünk - mielőtt érzékeny búcsút vettünk tőle, és közelebb költöztünk szeretett szülőföldünkhöz. Kevés szabadidőmben legszívesebben a konyhában alkotok, az édesszájú családom legnagyobb örömére.

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .