Brexit-járat: hatalmas Ryanair akció

A Brexit első napján hatalmas Ryanair akció kezdődött. A közkedvelt fapados légitársaság 50 európai útvonalra kínál az Egyesült Királyság reptereiről rendkívül kedvező árakon, akár már 3 angol font alatt repülőjegyeket.

Az Egyesült Királyság tegnap hivatalosan is elindult azon az úton, amely végül az Európai Unióból való kiváláshoz vezet – azzal, hogy Theresa May brit miniszterelnök asszony aktiválta a Lisszaboni szerződés 50. cikkelyét.

A bejelentésre az egyik legkedveltebb fapados légitársaság a Ryanair hatalmas akcióval válaszolt. Népszerű európai útvonalakra már 2.99 fonttól kínál repülőjegyeket. 50 európai útvonalra, csak hogy stílszerű legyen.

10 font alatt repülhetünk akár Londonból Ibizára május közepén, vagy akár Leeds-ből az olaszországi Velence (április 15-18) vagy Pisa repülőtereire április 19-én. Sajnos Magyarországra nem találtunk a szokásosnál jobb áron jegyeket, de talán ami késik, nem múlik.

Itt találjátok az akciós foglalási oldalt.

Siessetek, mert úgy tudjuk az akció csak rövid ideig tart, még ma éjfél előtt foglalni kell, ha nem akartok lemaradni a legjobb tavaszi ajánlatokról! :)[metaslider id=8796]


About Rita 145 Articles
Az Angliai Kisokos alapítója és tulajdonosa vagyok. 7 évig szívtuk a ködös Albion párás levegőjét a fiaimmal, - ahol ez idő alatt számtalan életreszóló kalandban volt részünk - mielőtt érzékeny búcsút vettünk tőle, és közelebb költöztünk szeretett szülőföldünkhöz. Kevés szabadidőmben legszívesebben a konyhában alkotok, az édesszájú családom legnagyobb örömére.