Botrányos angliai szilveszter

Angliai szilveszter nincs botrányok és letartóztatások nélkül. Nyomasztó, de mint minden évben, idén sem tudtak viselkedni néhányan, ezzel tönkretéve több ember ünneplését Nagy-Britannia szerte.

Újév napján sok brit ébredhetett erősen fájó fejjel, többen nem is a saját ágyukban hanem a rendőrségi fogdában vagy egy kórházi ágyon tértek magukhoz.

Hogyan buliztak az angolok 2015/2016 szilveszterén? Beszéljenek helyettünk a képek:

A világ egyik leglátványosabb tűzijátékát Londonban láthatjuk minden évben, emiatt talán megéri dacolni az időjárással és a tömeggel is.

tűzijáték Londonban

Annak ellenére, hogy már második éve belépőjegyet szednek a londoni tűzijátékra – ami most is gyorsan elfogyott – hatalmas tömeg verődött össze a folyó mentén.

Idén is több ezer ember volt kíváncsi a londoni tűzijátékra. A szerencsések láthattak is valamit belőle és nem hiába fagyoskodtak a Temze partján.

londoni tűzijáték 3

Londonban idén szilveszterkor magas fokú biztonsági intézkedéseket vezettek be ahogy szinte mindenhol a világon a párizsi terrortámadások miatt.

Több mint 3000 rendőr dolgozott ezen az éjszakán az angol fővárosban, köztük több száz lőfegyveres.

Botrányos angliai szilveszter 7

Több embert vettek őrizetbe részeg, erőszakos vagy szexuális bűncselekmények és illegális fegyverviselés vagy kábítószer birtoklás miatt Angliában idén szilveszterkor.

Szilveszter Angliában 2

Szükség is volt a nagy számú rendőri jelenlétre. Sokan nem tudták, hol a határ.

Botrányos angliai szilveszter 2

Többen teljesen elveszítették az érzékelésüket, önkontrolljukat a nagy mennyiségű alkohol és/vagy drog fogyasztása miatt.

londoni szilveszter

A mentőszolgálat gyakran kapott hívást, aminek legtöbbször szintén a túlzott alkohol fogyasztás és a drog volt az oka.

Csak a West Midlands-i mentőszolgálat 1629 vészhívást kapott ezen az éjszakán.

Botrányos angliai szilveszter 5

A tavalyi londoni szilveszteri ünnepségek után közel 85 tonna szemetet hagytak maguk után az ünneplők, így kora reggel bőven akadt dolga a takarítóknak, hogy megtisztítsák a várost az újévi londoni felvonulásra.

Botrányos angliai szilveszter 8

S végül, mivel csak a remény hal meg utoljára, mi bízunk benne, hogy egyszer lehetőségünk lesz kultúráltabb körülmények között búcsúztatni az óévet és köszönteni az újévet Angliában is.


About Rita 145 Articles
Az Angliai Kisokos alapítója és tulajdonosa vagyok. 7 évig szívtuk a ködös Albion párás levegőjét a fiaimmal, - ahol ez idő alatt számtalan életreszóló kalandban volt részünk - mielőtt érzékeny búcsút vettünk tőle, és közelebb költöztünk szeretett szülőföldünkhöz. Kevés szabadidőmben legszívesebben a konyhában alkotok, az édesszájú családom legnagyobb örömére.