A legjobb angol vidámparkok

Gyertek velünk egy vidám túrára! Nézzünk körül egy kicsit a leglátogatottabb angol vidámparkok és szórakoztató parkok környékén, ahol a legjobb családi szórakozás és végtelen kalandok várnak kicsikre és nagyobbacskákra egyaránt. Következzen 6 fantasztikus angliai vidámpark:

A Blackpool-i vidámpark nyerte el 2014-ben az Egyesült Királyság legjobb vidámparkja címét, a 9. helyen szerepel Európa legjobb vidámparkjai között és a világ leglátogatottabb vidámparkjai között az első húszban benne van. Az évente több mint 5 millió látogatót vonzó parkban található Nagy-Britannia legmagasabb hullámvasútja a 65 méter magas The Big One. A vidámpark egész napos szórakozást ígér, de ha a park minden játékát szeretnéd kipróbálni, egy nap nem elég.

Népszerű családi szórakoztató park New Forest-ben. 2014-ben a 2. legjobb brit vidámpark címet kapta. A Paultons Park ad otthont a Peppa Pig World-nek is, amely a világ első Peppa Pig vidámparkja a legnagyobb Peppa Pig játék bolttal. Több mint 60 szórakoztató játék mint például a leghosszabb családi hullámvasút, 4D mozi, várja a kicsiket és a nagyobbakat.

szórakoztató parkok angliában

A Windsor-i kastélytól 3 mérföldre található az angliai Legoland. A brit Legoland a 15. leglátogatottabb park egész Európában. Az elvarázsolt erdő, a kalózhajó, a sárkány vasút és a Duplo-völgy után mi lehet érdekesebb mint a gyerek autós iskola? Természetesen jogosítványt is kapnak az ügyes csemeték. 🙂

legoland angliában

London és a Legoland közelében lévő vidámparkot a Thorpe Park-ot elsősorban tinik és fiatal felnőttek látogatják. Népszerű a park kétkarú óriás hintája, a Slammer és a Colossus nevű hullámvasút. A parkban található az Angry Birds Land 4D-s mozival ami a kisgyerekes családoknak nyújt felejthetetlen élményt.

vidámpark angliában

Nem csak vidámpark, állatkert és az Egyesült Királyság ötödik legkedveltebb szórakoztató parkja is egyben. Az egészen kicsik a Thomas Land-ben találkozhatnak a gőzmozdonnyal és a barátaival, majd a világ legnagyobb választékát nyújtó Thomas Land Shop-ban be is szerezhetik kedvenc játékaikat. Ha ez nem lenne elég, itt található az Egyesült Királyság egyetlen Cartoon Network store-ja is. Évente 1,5 millió látogató nem tévedhet.

angliai vidámparkok

Klasszikus és hóbortos élményt nyújt a Bournemouth-i vidámpark, hiszen azonnal Alice Csodaországában találhatjuk magunkat, ahol életre kelnek az ismerős mesehősök.

szórakoztató park anglia


  • Pénzt küldenél külföldre? Feltétlenül olvasd el ezt a bejegyzésünket.
  • Ha szeretnél a jövőben is hasonló hasznos információhoz hozzájutni, kérlek like-old a Facebook oldalunkat:

About Rita 145 Articles
Az Angliai Kisokos alapítója és tulajdonosa vagyok. 7 évig szívtuk a ködös Albion párás levegőjét a fiaimmal, - ahol ez idő alatt számtalan életreszóló kalandban volt részünk - mielőtt érzékeny búcsút vettünk tőle, és közelebb költöztünk szeretett szülőföldünkhöz. Kevés szabadidőmben legszívesebben a konyhában alkotok, az édesszájú családom legnagyobb örömére.

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .