6 ok, miért ne randizz angol csajjal

Ugye te is hallottad már azt, hogy Anglia – állítólag – azért sziget, hogy az angol csajok ne tudjanak onnan eljönni, merthogy olyan rondák. Ez – mint minden sztereotípia – nyomokban tartalmaz igazságot. Ha Angliában az utcán látsz egy feltűnően csinos csajt (olyat amelyikre egyébként itthon szinte pillantást sem vetnél) biztos, hogy lengyel, cseh, magyar, vagy szerb lesz.  Ha véletlen angol, akkor gondold meg ezerszer, hogy elhívod-e randizni. Elmondjuk, miért ne randizz angol csajjal.

Ilyenek az angol csajok:

Az angol csajok harsányak, túl magabiztosak, és valamikor óvodás korukban elfogadták önmagukat, ami azt jelenti, hogy van rajtuk néhány plusz kiló, sajátságosan értelmezik a divatot, és amikor a legjobb formájukban vannak, akkor hasonlítanak egy kialvatlan magyar anyukára, aki éppen boltba indul.

Ha ehhez hozzátesszük, hogy valamiért korán szülnek (a 25 éves lány, akit randizni hívtál már anyuka), akkor nagyjából megvan az, hogy kivel fogsz randizni (ha még elhívod). Elmondjuk, hogy szerintünk miért ne randizz angol csajjal.

Ezért ne randizz angol csajjal:

Sokkal több mint 6 okunk van arra, hogy miért ne randizz angol csajjal, de most csak a legfontosabbakat mondjuk el neked. Íme a hat érvünk.

  • Az asztal alá fog inni

Mielőtt találkozol vele, meg kell tanulnod inni, különben egy közepesen komoly angol csaj minden pianemben az asztal alá fog inni.

Amíg te már negyed óránként mész pisilni a hat sörtől (a hetedik „I have to go to piss” azért hagyja el a szádat, hátha mire visszamész elmegy, de nem) de ő még a randi eleje óta fel sem állt az asztaltól, és ez a jó, mert van rosszabb is: betoltál 10 vodkát, és azt veszed észre, hogy a csaj egyre szebb, már-már megkívánod.

Szerencsére valaki rádszól, hogy kitartóan és magyarul beszélsz egy faszoborhoz. (A számláról ne beszéljünk, úriemberek vagyunk.)

  • Kényszeres fotóküldők

Készülj fel arra, hogy az angol csajok kényszeres fotóküldők. Szóval, attól a pillanattól, ahogy megbeszélitek a randit, kapsz fotót a cipőjéről, a ruhájáról a macskáról a szobáról, a buszról, a buszútról, de a hajáról és a sminkjéről is, és szerencséd van, ha csak ennyi képet küld a randiig.

Mert csak utána indul be igazán: onnantól napi 20 totálisan érdektelen képet küld majd neked, amiből 15 a gyereke lesz. Akit nem említett a randin. És azt sem, hogy otthon lakik. Mert elvált.

  • Becézni fog, de hogyan?

Az angol csajok imádják a szarkazmust, ami azért szadizmus, mert ha azt mondja neked a csaj hogy te egy cockwomble (mondhatnánk szarfaszúnak, de legyen light szóval értéktelen hülye) vagy, vagy azt, hogy dickhead (ezt nem kell lefordítani) akkor igazából bókol neked.

Ezt nehéz feldolgozni, különösen a hatodik vodka után amikor a 110 kilós Christie éppen kezd megtetszeni.

  • Aláz

Az angol csajok (akik egyébként ha kell 30 éves korukig anyuci keskeny házában laknak, a harmadikon 5 négyzetméteren, a csöpögő tető alatt) valamiért nem szeretnek dolgozni. Lusták.

Cserébe teljesen mindegy, hogy ács vagy, vagy karosszérialakatos, netán rendőr, vagy bankár: a te munkád szar. Akkor is, ha éppen most szerelted meg az összes barátnőjénél a csöpögő csapot, vagy a mentetted meg az életüket.

  • Nem fogod érteni, amit mond

Fura, mert bár mindketten beszéltek angolul, mégsem érted majd.

Egyrészt azért, mert az angol nyelv tele van idiómákkal és olyan szlenggel amit szinte kerületenként használnak. Másrészt azért, mert ha a 110 kilós anyuka betekerte a hatodik vodkát a vacsora vége előtt, elkezd igazi kaffogós angollal beszélni, amiből te a minden hetedik szót fogod megérteni.

Ha bosszúból magyarul válaszolsz, a szeme sem rebben majd, mert úgysem érdekli az amit te mondanál.

  • Szakíts, ha bírsz

Ha minden, de minden tanácsunk ellenére randizol egy brit csajjal, és fel is szeded, sőt kibírod vele a hétköznapokat, a szakításkor a pokol vár. Mindent meg fog tenni, hogy alázzon, hogy tönkre tegyen, olyan lesz mint egy bosszúálló démon.

Általában ezt addig teszi amíg nem talál egy másik srácot, akivel lehet randizni és aki elvonja a figyelmét rólad.

Szóval, mi azt javasoljuk, hogy a saját érdeked miatt ne randizz angol csajjal. Tényleg ne. Inkább válassz egy magyart, ő is éppen téged keres. ?


Felejtsd el a drága külföldi pénzküldést! Tudunk jobbat.

Hogyan szerezz a legjobb áron repülőjegyet? Megmutatjuk.

Szeretnéd elérni a legtöbb angliai magyart? Hirdess nálunk!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .