5 őrült jó dolog áprilisban Londonban

Nem titok, hogy a világ egyik legdrágább városa, de ugyanakkor izgalmas, örökké nyüzsgő hely, ahol mindenki megtalálhatja a kedvére való kikapcsolódási lehetőséget. Akár itt élsz pár éve, akár csak a napokban döntöttél a kivándorlás mellett, segítünk abban, hogy életre szóló élményekkel gazdagodj Anglia fővárosában. 5 őrült jó dolog áprilisban Londonban:

  • Teafesztivál – április 21

Ha már a szigetországban élünk, kötelező program ellátogatni a Nemzeti Tea Nap eseményeire. A királynő születésnapján rendezik a Fes-Tea-Val 2018 névre hallgató egyedülálló ünnepséget. A tearajongók különleges ízeket kóstolhatnak és megismerkedhetnek az igazi angol tea készítésének ceremóniájával.

  • Szent György ünnepe – április 21

Anglia hivatalos védőszentjének ünnepén hagyományos angol ételeket árusító standokkal, gyermek művészeti műhellyel, kortárs zenével várja a látogatókat a Szent-György kereszt színeiben pompázó Trafalgar Square.

  • London Maraton – április 22

1981 óta rendezik meg minden év áprilisában Londonban a világhírű maratonfutó versenyt. Az emberi kitartás határát feszegető 26,2 mérföldes (42,2 km) táv legyűrésére idén 40 ezer futót várnak. A londoni maratont Erzsébet királyné indítja el a windsori kastélyból délelőtt 10 órakor.

A minden évben több millió embert vonzó futóverseny honlapján találtok bővebb infót: https://www.virginmoneylondonmarathon.com/

  • Titkos túra – április 25

Mennyire ismered Londont? Ha a kötelező program önmagában nem elég, most felfedezheted azokat a helyeket és azokat a lenyűgöző történeteket, amelyek még a helyiek előtt is ismeretlenek. A titkokat felfedő túravezető elérhetősége: https://uk.funzing.com/funz/a-secret-london-tour-6348

  • Pizza & Prosecco Fesztivál – április 28

Ha szereted a pizzát, (ki nem?) és az olasz buborékos bort, ott a helyed. A tavalyi hatalmas siker után az idei rendezvénysorozat első állomásán Londonban kóstolhatunk bele egy kicsit az olasz életérzésbe.


Felejtsd el a drága külföldi pénzküldést! Tudunk jobbat.

Hogyan szerezz a legjobb áron repülőjegyet? Megmutatjuk.

Szeretnéd elérni a legtöbb angliai magyart? Hirdess nálunk!

About Rita 145 Articles
Az Angliai Kisokos alapítója és tulajdonosa vagyok. 7 évig szívtuk a ködös Albion párás levegőjét a fiaimmal, - ahol ez idő alatt számtalan életreszóló kalandban volt részünk - mielőtt érzékeny búcsút vettünk tőle, és közelebb költöztünk szeretett szülőföldünkhöz. Kevés szabadidőmben legszívesebben a konyhában alkotok, az édesszájú családom legnagyobb örömére.

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .